• BIST 9463.49
  • Altın 2503.831
  • Dolar 32.5998
  • Euro 34.8195
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

DHL, 2 Sumatran kaplanını Londra'ya taşıdı

DHL, 2 Sumatran kaplanını Londra'ya taşıdı
Dünyanın lider uluslararası hızlı hava taşımacılık şirketi DHL Express, biri Amerika, diğeri ise Avusturalya’dan olmak üzere 2 Sumatran kaplanını, uluslararası beslenme programı için Londra’ya taşıdı.

 

DHL Express, vahşi hayatta sayıları 300’den az kalan Sumatran kaplanları konusunda geniş çaplı bir destek programı başlatan ZSL Londra Hayvanat Bahçesi’ne biri erkek diğeri dişi olmak üzere 2 Sumatran kaplanını taşıdı.  Melati adındaki dişi kaplan Avustralya’daki Perth Hayvanat Bahçesi’nden, Jae-Jae adındaki erkek kaplan ise ABD’nin Ohio eyaletindeki Akron Hayvanat Bahçesi’nden alındı. Vahşi yaşama uyumları ve çiftleşme koşullarını göz önüne alan DHL Express, önce dişi kaplanı, 2 hafta sonrasında ise erkek kaplanı yeni yuvalarına kavuşturdu.
 
24 saatten az bir süre içinde taşımak için global ağını geçici olarak değiştirdi
 
DHL Express, 24 saatte bir beslenme ihtiyacı duyan bu özel misafirleri için global ağını geçici olarak değiştirerek seyahatlerini 24 saatten kısa bir sürede tamamladı. Güvenlikleri için kaplanların bakıcıları tarafından her an kontrol edilebilmelerini sağlayan kızılötesi kameraların yerleştirildiği uçakta ayrıca, beslenme ihtiyaçlarını karşılamak üzere 2 galon su ve 4,5 kilogram et bulunduruldu.
 
 DHL Express olarak her türlü yükü güvenle taşıyabildiklerini vurgulayan şirketin Türkiye ve Fransa CEO'su Michel Akavi; "Nesli tükenmekte olan bu değerli Sumatran kaplanlarını sağlıklı şekilde üreyebilecekleri bir ortama kavuşturduğumuz için gurur ve mutluluk duyuyoruz" dedi.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim