• BIST 9079.97
  • Altın 2323.472
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9354
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

DHL express actıon team’de kariyer fırsatı

DHL express actıon team’de kariyer fırsatı
Dünyanın lider hızlı hava taşımacılık şirketi DHL Express, 2003 yılında hayata geçirdiği “DHL Action Team” projesi ile üniversite öğrencilerine bünyesinde kariyer imkanı sunmaya devam ediyor.

Dünyanın lider hızlı hava taşımacılık şirketi DHL Express, 2003 yılında hayata geçirdiği “DHL Action Team” projesi ile üniversite öğrencilerine bünyesinde kariyer imkanı sunmaya devam ediyor.

Altyapısı, çalışanları ve markasına yaptığı ciddi yatırımlarla dünya çapındaki kapasitesini genişleterek, müşterilerine sunduğu hizmetleri sürekli geliştiren, dünyanın lider hızlı hava taşımacılık şirketi DHL Express; üniversite öğrencilerine eşsiz bir kariyer fırsatı sunuyor. DHL Express bünyesinde oluşturulan “DHL Action Team” projesi ile üniversite öğrencileri, uluslararası bir firmada saha tecrübesi edinme şansı yakalıyor. Her yaz bir ay süresince uygulanan proje, İstanbul’da 4 ana istasyonda gerçekleştiriliyor.

Action Team’e seçilen üniversite öğrencileri; müşteri teması, hedef yönetimi, soru sorma teknikleri, segmentasyon ve sektörel bilgiler üzerine eğitim aldıktan sonra projede çalışmaya başlıyorlar. DHL Express uzman kadrosu tarafından birçok kriter gözetilerek projeye kabul edilen üniversite öğrencileri, eşsiz bir staj ve saha deneyiminin yanı sıra, mezun olduktan sonra da DHL Express’te çalışma fırsatı yakalıyor.

Halen birçok kademesinde Action Team projesinde yer almış çalışan ve yöneticisi bulunan DHL Express, bu proje ile sektörün ve müşterilerinin nabzını tutmanın yanı sıra, sektörde çalışmak için heyecan duyan gençlere yönelik de yatırım yapıyor. 2003 yılında hayata geçirilerek 9 yıldır aralıksız sürdürülen “DHL Action Team” projesinde, potansiyel müşterilerin tespit edilmesi ve markanın bilinirliliğinin güçlendirilmesi amaçlanıyor.

DHL Express hakkında

DHL- Dünyanın Lojistik Şirketi

Lojistik sektöründe küresel pazar lideri olan DHL, müşterilerine uluslararası ekspres, hava ve okyanus kargosu, kara ve demiryolu taşımacılığı ve uluslararası posta hizmetlerinde uzmanlığı ile yardımcı olmaktadır. 220’den fazla ülke ve bölge ile yaklaşık 275 bin çalışandan meydana gelen uluslararası ağıyla DHL, müşterilerinin tedarik gereksinimlerini karşılayacak üstün hizmet kalitesi ve yerel bilgi sağlar. DHL, iklim korunması, afet yönetimi ve eğitimi destekleyerek sosyal sorumluluklarını yerine getirmektedir.

DHL, Deutsche Post DHL’in bir parçasıdır. Grup, 2010 yılında 51 milyar Euro’dan fazla gelir elde etmiştir.

g1.20120710103205.jpg

g2.20120710103218.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim