• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

DHL Supply Chain, kalite çıtasını yükseltti

DHL Supply Chain, kalite çıtasını yükseltti
Dünyanın en büyük lojistik uzmanı DHL Supply Chain, tüm küresel operasyonlarında standart olarak kullanılacak ve müşterileri için her bir ürünün stok takibini iyileştiren yeni bir depo yönetim sistemini uygulamaya başlıyor.

DHL Supply Chain küresel depo yönetiminde kalite çıtasını yükseltti

Dünyanın en büyük lojistik uzmanı DHL Supply Chain, tüm küresel operasyonlarında standart olarak kullanılacak ve müşterileri için her bir ürünün stok takibini iyileştiren yeni bir depo yönetim sistemini uygulamaya başlıyor.

RedPrairie firması tarafından hazırlanan “Depo Yönetim Sistemi” (Warehouse Management System, WMS) ve “Çalışan Yönetimi” (Workforce Management, WFM) araçları DHL Supply Chain müşterilerine sadeleştirilmiş, maliyet faydası daha yüksek ve daha kaliteli hizmet vaad ediyor.

DHL Supply Chain Bilgi Sistemleri Başkanı Alex Pilar konuyla ilgili olarak: “DHL’in yenilikçi tedarik zinciri çözümleri tasarlama ve uygulama konusundaki uzmanlığıyla RedPrairie’nin kaliteli araçları tüm sektörlerdeki müşterilerimiz için değer yaratacak. Depo ve çalışanlar arasında senkronizasyonu iyileştirmek ve verimliliği artırmak, müşterilerimizin her gün giderek daha da karmaşıklaşan tedarik zinciri ihtiyaçlarını karşılamak konusunda DHL’in lider konumunu korumasını sağlayacak.” dedi.

Dünya çapında doğru ve güvenilir tedarik tüm sektörlerdeki müşteriler için kritik bir önem taşıyor ve DHL farklı sektörlerin farklı ihtiyaçları doğrultusunda o sektöre özel lojistik çözümler geliştiriyor. Son teknoloji WMS ve WFM araçları DHL’in optimum tedarik zinciri ve stoklama sistemleri tasarlamasına yardımcı olarak müşterilerinin pazar konumlarını iyileştirebilmesini sağlıyor.

Yeni sistem ve anlaşmayla ilgili açıklamada bulunan RedPrairie Uluslararası Başkanı Martin Hiscox ise: “RedPrairie olarak dünyanın en saygıdeğer lojistik hizmetleri sağlayıcısı ile iş ilişkilerimizi bir adım öteye taşımaktan gurur duyuyoruz. Dünyanın en büyük lojistik ağına sahip DHL Supply Chain, RedPrairie’nin WMS ve WFM çözümlerini kullanarak müşterilerinin küresel tedarik zincirlerinde maksimum takip ve uyum sağlama konusundaki liderliğini devam ettirecek” dedi.

DHL- Dünya’nın lojistik şirketi

Lojistik endüstrisinin dünya çapında pazar lideri DHL, tedarik zinciri yönetimi, uluslararası taşımacılık (kara, deniz, demir ve havayolu), ekspres kargo ve uluslararası posta hizmetlerindeki uzmanlığıyla müşterilerine özel lojistik çözümleri sunuyor. Dünyada 220’den fazla ülke ve bölgeyi kapsayan küresel ağı ve 275 bin çalışanı ile üstün hizmet kalitesini yereldeki tecrübesiyle birleştiren DHL, müşterilerinin tüm tedarik zinciri ihtiyaçlarını karşılıyor. Sosyal sorumluluğunun bilincinde bir şirket olan DHL, iklim koruma programlarını desteklerken, afet yönetimi ve eğitim konularında da çalışmalar yürütüyor. Deutsche Post DHL’in bir kuruluşu olan DHL’in 2010 cirosu 51 milyar Euro’yu aştı.

RedPrairie Hakkında

RedPrairie, 35 yılı aşkın süredir, en iyi tedarik zinciri, işgücü ve perakende çözümleriyle dünyanın önde gelen şirketleri için ticarete dinamizm katıyor. 50’den fazla ülkede 60 binden fazla işletme tarafından kullanılan RedPrairie çözümleri üreticiler, dağıtıcılar, perakendeciler ve tüketiciler arasında takip ve işbirliğini kolaylaştırıyor. Çoklu teslimat seçenekleri, esnek yapısı ve 7/24 teknik ve müşteri desteğiyle RedPrairie, müşterilerinin bugünkü ve yarınki ihtiyaçlarını karşılamaya hazır.

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim