• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 27 °C

DHL Supply Chain'den eğlenceli etkinlik

DHL Supply Chain'den eğlenceli etkinlik
DHL Supply Chain, sürdürülebilir büyümede iş ve işçi güvenliğinin önemini vurgulamak amacıyla geçen yıl başlattığı Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü için önceki hafta eğlenceli bir etkinlik düzenledi.

DHL Supply Chain’den, Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü Etkinlikleri

DHL’in tedarik zinciri ve lojistik çözümleri şirketi DHL Supply Chain, sürdürülebilir büyümede iş ve işçi güvenliğinin önemini vurgulamak amacıyla geçen yıl başlattığı Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü için önceki hafta eğlenceli bir etkinlik düzenledi.

DHL Supply Chain Türkiye’nin bütün depolarında çalışanlar ve müşteri temsilcilerinin katıldığı organizasyonda, iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili bilgiler paylaşılırken, örnek hikayeler ise skeçler eşliğinde canlandırıldı.

İş ve işçi güvenliğini daima ön planda tutan DHL Supply Chain, bu kapsamda geçen yıl başlattığı Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü etkinliklerinin ikincisini önceki hafta düzenledi.

Gebze Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’nda yarım gün süren aktiviteye, DHL Supply Chain Türkiye üst düzey yöneticileri, çalışanlar ve müşteri temsilcilerinden oluşan 200 civarında kişi katıldı.

DHL Supply Chain Türkiye Genel Müdürü Hakan Kırımlı, etkinliğe yönelik yaptığı açıklamada, mükemmel bir şirket yapısının “iş ve işçi güvenliği”nden geçtiğine inandıklarını ve bu konuda bilinci yükseltmek amacıyla Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’nü hayata geçirdiklerini belirtti.

Şirketin bir yandan iş güvenliği uygulamalarını sürdürürken, diğer yandan Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’nü kutlamayı ve bu konuda verdiği taahhütü duyurmayı amaçladığını belirten Hakan Kırımlı, “Yapılan bilgilendirme çalışmaları sonrası yaralanma nedeniyle oluşan kayıp iş zamanlarının telafisinde büyük bir aşama kaydedildi. Kayıp iş zamanlarında genel olarak yüzde 49 oranında iyileşme sağlandı. Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü etkinliklerinin geçen yıl olduğu gibi bu yılda şirketimizin güvenlik kültürü üzerinde kalıcı bir etkisi olacağını ve elde edilen olağanüstü performansın gelecekte de sürdürülmesine yardım edeceğini umut ediyoruz” diye konuştu.

Ödüller ve interaktif tiyatro ile katılımcılar eğlenirken öğrendiler

Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü etkinliğinde, öncelikle DHL Supply Chain Türkiye’nin yurtdışında çeşitli denetimlerde aldığı ödüller takdim edildi. Törende global DHL denetimleri sırasında başarılı sonuçlar alarak Gold ve Platinum sertifika almaya hak kazanan 3 operasyona ödülleri verildi. Operasyonlara ödülleri, İş Sağlığı ve Güvenliği Direktörü Ali Ünver, IT Direktörü Sami Cohen ve İnsan Kaynakları Direktörü Rıza Balta tarafından sunuldu.

Ödüllerin verilmesinin ardından organizasyon, tüm katılımcıların büyük keyif aldığı skeçlerle devam etti. 3M’in katkıları ile Akademika Tiyatro Grubu’nun interaktif konseptte sergilediği oyunlarda, DHL çalışanları da rol aldı.

İş kazalarının nedenlerine dikkat çekmek üzere özel olarak tasarlanan skeçlerde depolarda yaşanabilecek forklift çarpması, kimyasal ürün sıçraması ve kutuların düşmesi gibi olaylar canlandırıldı. Kazaları önleme amaçlı öğretici mesajları da içeren oyunlarda, baret, gözlük, kulaklık gibi iş güvenliği ürünlerinin doğru ve sürekli kullanımına ve iş güvenliği kurallarına uyma gibi konulara da dikkat çekildi.

Bir buçuk saat süren interaktif oyunlarda DHL Supply Chain Türkiye çalışanlarından Sinan Kuyucu, Erhan Çolak, Gökhan Babaiban, Namık Kemal Şengül, Bayram Köksal, Oya Vargün ve Halil Doğan da sahne alarak, iş güvenliğini önemsemeyen diğer oyuncuları ikna etmeye çalıştılar.

Oyun sonrası kapanış kokteyli ile eğlencenin tadına varan katılımcılara günün anısına ilk yardım çantaları dağıtıldı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim