• BIST 9693.46
  • Altın 2499.907
  • Dolar 32.5633
  • Euro 34.7694
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

DHL'den 4 milyon Euro'luk tercih

DHL'den 4 milyon Euro'luk tercih
DHL Supply Chain, müşteri ve çalışan memnuniyetini artırmak amacıyla hayata geçirdiği First Choice programı ile lojistik sektöründe fark oluşturmayı sürdürüyor.

 

DHL'den 4 milyon Euro'luk tercih

DHL Supply Chain, müşteri ve çalışan memnuniyetini artırmak amacıyla hayata geçirdiği First Choice programı ile lojistik sektöründe fark oluşturmayı sürdürüyor.

DHL Supply Chain Türkiye, First Choice çerçevesinde 80'i aşkın operasyonda performans yönetimi, verimlilik artışı gibi konulardaki iyileştirme projeleri ile 4 milyon Euro'yu aşan değer üretti.

DHL Supply Chain Türkiye, Deutsche Post DHL bünyesinde hayata geçen 2015 Strateji'sinin bir parçası olan First Choice programı kapsamında yaptığı çalışmalar ile göz dolduruyor.

Müşterilerin ilk tercihi olmak için 2008'den bu yana yürütülen First Choice kapsamında 80'den fazla operasyonda iyileştirme projelerini hayata geçiren DHL Supply Chain Türkiye, bu projelerle 4 milyon Euro'yu aşan değer üretti. DHL Supply Chain Türkiye, bu konuda 900 çalışanına da eğitim verdi.

DHL Supply Chain Türkiye, performans yönetimi, kalite güvence sistemleri, verimliliği arttırıcı projeler yönetimi ve insan kaynakları süreçleri gibi alanlarda yaptığı tüm iyileştirme çalışmalarını ortak bir portal üzerinden yurtdışındaki merkeze de rapor ediyor.

DHL Supply Chain Türkiye Genel Müdürü Hakan Kırımlı, iş yapış biçimi haline gelen First Choice projesi ile müşteri operasyonlarının daha hızlı, ekonomik ve etkin yönetimi üzerinde çalıştıklarını ifade etti.

First Choice ile lojistik sektöründeki diğer şirketlerden farklılaştıklarını ifade eden Kırımlı, "Sadece First Choice programını hayata geçiren ve tüm süreçlerde yüzde 100 uygulanmasını takip eden bir departmanız bulunuyor. DHL'nin tarihindeki en önemli değişim süreci olarak adlandırdığımız proje ile müşterilerimizin operasyonlarını en etkin şekilde yönetmeyi ve bu sayede onların da rekabete odaklanmalarına yardımcı olmayı istiyoruz" dedi

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim