• BIST 9524.59
  • Altın 2497.855
  • Dolar 32.5859
  • Euro 34.6982
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

DHL’den iddialara yalanlama geldi

DHL’den iddialara yalanlama geldi
Son günlerde depolarından ülkemize kaçak mal sokulduğu iddialarıyla sarsılan DHL’den konuya ilişkin bir açıklama yapıldı.

DHL’den iddialara yalanlama geldi

Son günlerde depolarından ülkemize kaçak mal sokulduğu iddialarıyla sarsılan DHL’den konuya ilişkin bir açıklama yapıldı.

Son günlerde çeşitli gazete ve haber sitelerinde yayınlanan, elektronik ticaret markaları ve faaliyetlerini konu alan haberlerde, DHL hakkında kamuoyunda yanlış anlamalara neden olacak iddialara yer verildiğine değinilen açıklamada bu iddiaların gerçek dışı olduğu vurgu yapıldı. 
 
Haberlerde dile getirilen iddiaların aksine, DHL depolarından ülkeye kaçak eşya sokulmasının mümkün olmadığı belirtilerek, firma depolarının ‘Gümrüklü Antrepo’ niteliğinde olduğu ve ‘Gümrük İdaresi’ yönetim ve gözetiminde faaliyet gösterdiğine dikkat çekildi.
 
Konuyla ilgili DHL’den yapılan açıklama ise şöyle:
 
"Şirketimizin ‘kılavuz unvanı’ (DHL) kullanılarak hazırlanan haberler, kurumumuzun ticari ve mesleki itibarı ile kişilik haklarını telafi edilemeyecek bir şekilde ihlal etmektedir.
 
Açık, şeffaf, dürüst ve ilkeli çalışma biçimi ile yılların gayreti sonucu elde ettiği başarılarla ülkemiz için katma değer yaratmış olan DHL, uluslararası hızlı hava, deniz, kara ve demiryolu taşımacılığı, kontrat lojistik ve uluslararası posta hizmetleri alanlarındaki uzmanlığıyla müşterilerine çözümler sunmaktadır. 220’den fazla ülke ve bölgeyi kapsayan küresel ağı, 275 bin çalışanı ile üstün hizmet kalitesi ve yerel tecrübesini birleştirerek müşterilerinin tedarik zinciri ihtiyaçlarını karşılamaktadır. DHL, sosyal sorumluluğunun bilincinde bir şirket olarak; iklim korumayı desteklemekte, afet yönetimi ve eğitim konularında da önemli çalışmalar yürütmektedir.
 
Bir Deutsche Post DHL Grubu şirketi olan DHL müşterilerinin tüm hizmet ihtiyaçlarını doğru bir şekilde karşılamak için Express; Global Forwarding / Freight, Supply Chain ve Global Mail olmak üzere dört uzmanlaşmış bölüm altında faaliyet göstermektedir. Deutsche Post DHL Grubu, 2010 yılında 51 milyar euro’dan fazla gelir elde etmiştir.
 
DHL’in kişilik haklarını telafi edilemeyecek derecede ihlal eden, kamuoyunun tümüyle yanlış bilgilendirilmesine dayanan asılsız iddia ve isnatları reddettiğimizi, bu konudaki her türlü hukuki hak ve talep hakkımızın saklı olduğunu belirterek, açıklamamızı kamuoyunun bilgilerine sunarız."

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim