• BIST 9079.97
  • Altın 2307.372
  • Dolar 32.3157
  • Euro 35.0355
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

DHL,Türkiye çağrı merkezi’nden dünya birinciliği

DHL,Türkiye çağrı merkezi’nden dünya birinciliği
DHL Express Türkiye’nin başarılı çağrı merkezi uygulamaları, dünya çapında alanının en önemli organizasyonlarından Contact Center World tarafından ABD’de düzenlenen “Çağrı Merkezi Endüstrisi’nin En İyileri” yarışmasında Orta Ölçekli En İyi Çağrı Merkezi k

 

DHL Express Türkiye Çağrı Merkezi’nin başarılı uygulamaları, farklı kıtalardan gelen sınıfının en iyisi şirketleri geride bırakarak, Türkiye’yi dünya birinciliğine taşıdı. Çağrı merkezi sektörünün uluslararası arenadaki en saygın organizasyonlarından Contact Center World tarafından düzenlenen “Top Ranking Performers in the Contact Centre Awards / Çağrı Merkezi Endüstrisinin En İyileri” kapsamında ABD’de düzenlenen finalde DHL Express Türkiye, “Orta Ölçekli Çağrı Merkezi” kategorisinde “En İyi Çağrı Merkezi” olarak “Dünya Birincisi” seçildi.
 
Tüm dünyadan, bankacılık, hızlı tüketim, telekomünikasyon gibi farklı sektörlerde  faaliyet gösteren çağrı merkezlerinin; Süreç Yönetimi, Müşteri Deneyimi, Müşteri Memnuniyeti, Şikâyet Yönetimi, Satış ve Kampanya Yönetimi, Gelen ve Giden Çağrılarla müşteri taleplerin karşılaması, Eğitimler gibi farklı kategorilerde değerlendirildiği yarışma ile “Sektörün En İyileri”ni belirliyor.
 
“Orta Ölçekli En İyi Çağrı Merkezi” kategorisinde, Müşteri İlişkileri Direktörü Nil Keskin Keleş tarafından yapılan sunum ve paneller ile Türkiye, dünyadaki tüm rakiplerini geride bırakarak birincilik ödülünü almaya hak kazandı.
 
Türkiye Çağrı Merkezi sektörü en iyi şekilde temsil edildi…
 
ABD’de gerçekleştiren ödül töreni sonrası konuşan DHL Express Türkiye Müşteri İlişkileri Direktörü Nil Keskin Keleş, “Dünyanın birçok noktasından gelmiş şirketlerin arasından sıyrılarak, Türk çalışanlarımızla sağladığımız dünya birinciliği başarısı bizi çok mutlu etti. Müşteri Deneyimi ve Müşteri Hizmetlerinin Türkiyedeki gelmiş olduğu yeri temsilen böyle bir ödülü almış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Türkiye’nin gelişen sektörleri arasında yer alan çağrı merkezi alanındaki gelişmelerimize ve sektörün büyümesine katkı sağlayamaya devam edeceğiz” dedi.
 
DHL Express Türkiye, yarışmanın Haziran ayında gerçekleşen bölgesel değerlendirmelerinde, Avrupa ve Ortadoğu’daki rakiplerini geride bırakarak “Orta Ölçekli En İyi Çağrı Merkezi” kategorisinde birincilik, “En İyi Müşteri Deneyimi” kategorisinde ise ikincilik ödülüne layık görülmüştü.
 
 
DHL Express Türkiye Uluslararası Hızlı Hava Taşımacılığı ve Lojistik sektöründe bir ilke daha imza attı..
 
DHL Express Türkiye Müşteri İlişkileri Direktörü Nil Keskin Keleş, “Bu anlamlı ödül ile uluslararası hızlı hava taşımacılık ve lojistik sektöründe de bir ilke daha imza atmış olduk ve müşterilerimize sunduğumuz yüksek kaliteli müşteri hizmetleri anlayışımızın dünya çapında ödüllendirilmesini sağlamış olduk. Her zaman ilklere imza atan ve müşterilerimizin ilk tercihi olma noktasında sürekli kendini yenileyen ve geliştiren DHL Express Türkiye Çağrı Merkezinin bu bağlamda da lojistik sektörüne örnek teşkil etmesini umut ediyoruz ..”
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim