• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

DHMİ Atatürk Havalimanı'na kuş kovma cihazı alacak

DHMİ Atatürk Havalimanı'na kuş kovma cihazı alacak
Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü, Atatürk Havalimanı'nda kullanılmak üzere 2 adet mobil kuş kovma cihazı alacak.

Atatürk Havalimanı'nda kullanılmak üzere alınacak 2 adet mobil kuş kovma cihazı temini için 26 Aralık'ta ihale yapılacak. Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğünde gerçekleştirilecek ihalede, istekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarıyla bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatlarının çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden verecek. Yerli malı teklif edenler lehine fiyat avantajı tanınması durumunda, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca düzenlenen usul ve esaslar çerçevesinde yerli malı belgesi dikkate alınacak.

Yerli malı teklif eden istekliye yüzde 10 fiyat avantajının uygulanacağı ihalede, yerli malı teklif eden isteklilerin fiyat avantajından yararlanabilmesi için teklifine ilişkin belgelerini sunacak. İhale, ihale şartnamesindeki katılma koşullarını taşıyan yerli ve yabancı isteklilere açık olacak.

Teklifler, ihale saatine kadar verilebilecek. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, en düşük fiyat esasına göre belirlenecek.

İhale sonucunda, istekliyle her bir iş kaleminin miktarıyla iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımıyla bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacak. İstekliler, teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecek.

Söz konusu cihazlar, işe başlama tebliğinden itibaren 180 günde tek partide teslim edilecek. Tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 120 takvim günü olacak. Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecek.

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim