• BIST 9079.97
  • Altın 2323.673
  • Dolar 32.366
  • Euro 34.9506
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Digitürk, otobüs firmalarıyla anlaştı

Digitürk, otobüs firmalarıyla anlaştı
Digiturk’ün, Türkiye’nin en çok tercih edilen otobüs firmalarıyla gerçekleştirdiği işbirliği anlaşmalarıyla yolcular futbol heyecanını yolculuk esnasında da kesintisiz yaşıyor.

Digiturk, otobüs yolculuklarında Spor Toto Süper Lig heyecanının kesintisiz devam etmesi için Türkiye’nin en çok seyahat edilen otobüs firmaları ile işbirliği yaptı. Belli başlı otobüs firmalarında yer alan Lig TV yayını ile Süper Lig karşılaşmalarının yanı sıra maç öncesi ve maç sonrası heyecanı yolculuk esnasında aralıksız yaşanıyor. Otobüslerde Lig TV yayını, seyahat eden yolcuların, firma tercihlerinde de önemli bir rol oynuyor.

Kamil Koç, Metro Turizm, Lüks Ereğli, Seç Turizm ve Tatlıses firmalarının 1500’e yakın otobüsünde yer alan Lig TV yayınında firma ve otobüs sayısının genişletilmesi hedefleniyor. Digiturk’ün Lig TV dışındaki kanallarının da otobüslerde izlenebilmesi için test çalışmalarına da başlandı. Projenin ilerleyen aşamalarında Türkiye’de pek çok firmanın araçlarında Digiturk’ün platformunda yer alan farklı kanalların izlenmesi de mümkün olacak.

Otobüslerde Lig TV yayını ile ilgili konuşan Digiturk Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Çağrı Dönmez, “Türkiye’de futbolun büyük bir tutkuyla sevildiğini çok iyi biliyoruz. Pek çok işlerini ve aileleri ile ilişkilerini bile maç tarihlerine göre düzenlediği, gönül verdikleri renkleri an be an takip ettiği bir ülkede yaşıyoruz. Digiturk olarak, teknolojinin imkânlarını sonuna kadar kullanarak futbol heyecanını mümkün olduğu kadar fazla insana ulaştırmayı hedefliyoruz Otobüs yolculuklarını daha keyifli hale getirmek ve futbolseverlerin yolculukları esnasında futbol heyecanından mahrum bırakmamak için Türkiye’nin en çok tercih edilen seyahat firmalarıyla işbirliği yaptık ve Lig TV’de futbol keyfini otobüs yolculuklarına taşıdık” dedi.

İşbirliğinin yer aldığı firmalarda yolcu memnuniyetinin kayda değer şekilde arttığını ve yolcuların firma seçiminde Lig TV yayınlarının son derece etkili olduğunu belirten Dönmez, yayını önümüzdeki dönemde daha fazla firmada ve otobüste yaygınlaştırmayı hedeflediklerini söyledi. Çağrı Dönmez ayrıca, Digiturk’ün Lig TV dışındaki sevilen kanallarının da otobüs seyahatlerinde izlenmesini sağlamak için çalışmalarımızı başlattıklarını ve yakın bir zamanda başka Digiturk kanallarının da otobüslerde izlenebileceğini sözlerine ekledi.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim