• BIST 9092.76
  • Altın 2324.854
  • Dolar 32.3718
  • Euro 34.9834
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Diyarbakır Oto Show 2010 açılıyor

Diyarbakır Oto Show 2010 açılıyor
Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi, yarın ikincisi düzenlenecek Diyarbakır Oto Show 2010 Fuarı'na ev sahipliği yapacak.

DİYARBAKIR OTO SHOW 2010 AÇILIYOR

Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi, yarın ikincisi düzenlenecek Diyarbakır Oto Show 2010 Fuarı'na ev sahipliği yapacak.

Diyarbakır'da 2009 yılında düzenledikleri fuarları toplam 145 bin kişinin, 2010 yılının ilk yarısında açtıkları 4 fuarı ise 185 bin kişinin ziyaret ettiğini bildiren Ersözlü, ziyaretçi sayısındaki artışın Diyarbakır ve bölge halkının fuarlara olan ilgisini gösterdiğini söyledi:

Diyarbakır Oto Show 2010 Fuarını Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş ile Diyarbakır Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin desteğiyle düzenlendiğini kaydeden Ersözlü, şöyle konuştu:

''Sektörün önde gelen markalarının 2010 modellerinin bu bölgede ilk kez sergileneceğini, lider üretici ve ithalatçı firmaların katılımıyla düzenlenecek olan fuarda ilgililer ve otomobil tutkunlarının, sektördeki yenilik ve gelişmeleri yakından görme fırsatı yakalayacak.

Otomobil, 4x4 ticari araçlar, motosikletler ve aksesuarlarının en son modellerinin tanıtılacağı ve buna bağlı olarak sektörün bölgedeki satışlarının arttırılması amacını taşıyan fuarda, Diyarbakır ve bölge illerden gelecek olan binlerce ziyaretçiye görsel anlamda renkli bir fuar yaşatılması hedeflenmektedir.

Ünlü mankenlerin hazır bulunacağı ve çeşitli etkinliklerin gerçekleştirileceği fuarda otomobil, ticari araçlar, yedek parça, servis donanımları, garaj ekipmanları, üst yapıcılar, aksesuarlar, lastik, jant, elektrik-elektronik sistemleri, ısıtma ve soğutma sistemleri, fren sistemleri, motor yağları, benzin istasyon donanımları, motosiklet, bisiklet, karavan, leasing kuruluşları, sigorta şirketleri, bilgisayar yazılım firmaları yer alacak.''

Ersözlü, yarın açılış yapılacak ve 28 firmanın katılacağı Diyarbakır Oto Show 2010 Fuarının 3 Ekim 2010 Pazar gününe kadar 11.00 ile 21.00 saatleri arasında ziyaret edilebileceğini kaydetti.

DTSO Başkanı Galip Ensarioğlu ise, Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi'nin Ortadoğu'nun önemli fuar merkezlerinden biri haline getirmek için büyük çaba gösterdiklerini belirterek, ''Bu yönde emin adımlarla ilerliyoruz. Fuar alanımızı 1100 metrekare daha büyüteceğiz. Karacadağ Kalkınma Ajansına bununla ilgili proje sunduk. Alanı büyütmenin maliyeti 1,5 milyon lira'' dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim