• BIST 9090.66
  • Altın 2324.412
  • Dolar 32.3684
  • Euro 34.9498
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Dizel Bravo’yla Fiat yine ezber bozuyor!

Dizel Bravo’yla Fiat yine ezber bozuyor!
Tofaş çatısı altında yer alan Fiat, Bravo’nun tüm dizel motor seçeneklerinde geçerli olacak ve Mart ayı boyunca sürecek bir kampanyaya start verdi.

Dizel Bravo’yla Fiat yine ezber bozuyor!

Tofaş çatısı altında yer alan Fiat, Bravo’nun tüm dizel motor seçeneklerinde geçerli olacak ve Mart ayı boyunca sürecek bir kampanyaya start verdi.

“Benzinli Fiyatına Dizel Fiat Bravo” kampanyasıyla benzinli ve dizel motorlu Fiat Bravo versiyonlarının fiyatları % 12’ye varan indirimlerle birbirlerine eşitlenerek kompakt hatchback müşterilerine ezber bozan bir avantaj sağlanıyor. “Benzinliden Daha Pahalı Dizel” kavramını kökten değiştiren kampanyanın ilkini Linea modeliyle gerçekleştirerek üstün bir satış başarısı elde eden Fiat, aynı başarıyı Bravo modeliyle de gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Sınıfındaki önemli rakipleri karşısında dikkat çekici fiyat/fayda orantısıyla ön plana çıkan Fiat Bravo’nun Active Plus donanımlı 105 HP’lik ekonomik 1.6 litrelik Multijet motor seçeneği kampanya kapsamında 42 bin 920 TL’den; Dynamic Plus donanımlı 105 HP’lik dizel motorlu seçeneği 45 bin 820 TL’den ve Sports Style donanımlı 120 HP’lik 1.6 litrelik Multijet motorlu versiyon ise 51 bin 180 TL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla dikkat çekiyor.

Tofaş çatısı altında yer alan Fiat, kompakt hatchback sınıfının başarılı modellerinden biri olarak dikkat çeken Fiat Bravo için ezber bozan bir kampanyaya start verdi. Geçtiğimiz yıl içinde start alan ve Fiat Linea için düzenlenerek “Benzinliden Daha Pahalı Dizel” kavramını kökten değiştirerek büyük satış başarısı sağlayan kampanyanın bir benzerini şimdi de Bravo modeli için hayata geçiren Fiat, müşterilerine yine maksimum avantajlı satın alma koşulları sunmayı hedefliyor. Bu bağlamda “Benzinli Fiyatına Dizel Fiat Bravo” kampanyasıyla Active Plus, Dynamic Plus ve Sports Style donanımlı Fiat Bravo’nun 1.6 litre 105 ve 120 HP’lik Multijet motorlu versiyonlarına 1.4 litre benzinli Fiat Bravo versiyonları fiyatına satın alabilme imkanı sunuluyor. Sınıfındaki önemli rakipleri karşısında dikkat çekici fiyat/fayda orantısıyla ön plana çıkan Fiat Bravo’nun Active Plus donanımlı 105 HP’lik ekonomik 1.6 litrelik Multijet motor seçeneği kampanya kapsamında 42 bin 920 TL’den; Dynamic Plus donanımlı 105 HP’lik dizel motorlu seçeneği 45 bin 820 TL’den ve Sports Style donanımlı 120 HP’lik 1.6 litrelik Multijet motorlu versiyon ise 51 bin 180 TL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla dikkat çekiyor.

Dış tasarımında koyu zeminli ön farlar ve krom boyalı ızgara gibi özelliklerle dikkat çeken Fiat Bravo’nun kapı kolları ve yan aynaları gövde rengi olarak sunuluyor. Hem Active Plus hem Dynamic Plus versiyonlarında gri ve bej renginde iki farklı ve yeni döşeme seçeneğine yer verilirken, Sports Style seçeneğinde ise Spor Kırmızı ve Spor Mavi alternatifleri bulunuyor. Ön konsolda ise bu seçeneklere uyumlu karbon kaplama imkânı da sunuluyor. Şık ve dinamik çizgileriyle dikkat çekmesinin yanı sıra sınıfının en estetik tasarımlı otomobillerinin arasında yer alan Fiat Bravo, eğimli ön camı, damla biçimli farları, geniş ağızlı ızgarası ve sportif arka tasarım hatlarıyla göz alıcı bir görünüm sunuyor. Fiat Bravo, 4.34 metrelik uzunluğu, 1.79 metrelik genişliği ve 2.60 metrelik aks mesafesiyle kabin içinde 5 kişi için geniş bir yaşam alanı sunabiliyor. 400 litrelik bagaj hacmiyle de dikkat çeken Fiat Bravo’nun arka koltukları yatırıldığında 1175 litrelik yükleme alanı elde edilebiliyor. Euro NCAP’ten yolcu ve araç güvenliğinde 5 yıldız, çocuk güvenliğinden ise 3 yıldız almayı başarabilen Fiat Bravo, hem aktif hem de pasif güvenlik sistemleriyle yolcularını maksimum korumayı başaran modellerin başında yer alıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim