• BIST 9079.97
  • Altın 2321.592
  • Dolar 32.3302
  • Euro 34.9641
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

DKV akaryakıtta yüzde 9 indirim sağlıyor

DKV akaryakıtta yüzde 9 indirim sağlıyor
Almanya'nın en büyük dördüncü aile şirketi DKV, Türkiye'de giderek büyüyen lojistik sektörüne maliyetlerini yüzde 30'a varan ölçüde azaltan katma değerli hizmetler sunmak üzere Türkiye temsilciliğini kurdu.

Halen 40 ülkede temsilcilikleri bulunan DKV, Avrupa'daki akaryakıt istasyonlarının yüzde 99'unda geçerli DKV Kart ile uluslararası taşımacılara akaryakıtta yüzde 9 indirim sağlıyor. DKV Türkiye, ayrıca sağladığı ön finansman modeli ile Avrupa’nın bazı ülkelerinde yüzde 24'e varan KDV iadelerinin hiç ödenmeden alınmasını sağlıyor.
 
Almanya'nın dördüncü büyük aile şirketi olan DKV, 2008 yılında faaliyete geçirdiği ve bugün 100 milyon Avroluk iş hacmine ulaşan Türkiye ofisinin faaliyetlerini artırıyor.
 
DKV'nin uluslararası arenada taşımacılık yapan şirketler için sunduğu DKV Kart, nakit akaryakıt alımına oranla yüzde 9, benzer kartlara oranla yüzde 2,5 oranında indirim sağlıyor. Avrupa'da ve Türkiye'ye komşu ülkelerde neredeyse tüm akaryakıt istasyonlarında geçerli olan DKV Kart, DKV Türkiye ofisi aracılığıyla Türkiye'de şimdiye kadar 300 şirketin maliyetlerini önemli oranda aşağı çekti.
 
Akaryakıtın yanı sıra otoban geçişleri, feribot kullanımları gibi alanlarda da yüzde 30'a varan indirim avantajı sunan DKV Kart, ön finansman modeli ile vergi iadelerinin daha ödenmeden alınabilmesini sağlıyor. Akaryakıt harcamalarının plakalar bazında anlık takibini ve denetimini kolaylaştıran uygulama, vadeli ödeme seçenekleriyle cazibesini artırıyor.
 
DKV Kart, Türkiye'de ise Opet benzin istasyonlarında kullanılabiliyor.
 
Tuna: "3 yılda 100 milyon Avro ciro yaptık, 300 milyona koşuyoruz."
 
DKV Türkiye Genel Müdürü Muzaffer Tuna, konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi:
 
"İndirim, vadeli ödeme ve KDV iadesi gibi avantajlarımız sayesinde ekonomik darboğazlar sırasında lojistik sektörünün önemli bir destekçisi olduk. Ayrıca lojistik sektöründe deneyimli ekibimiz ve uluslararası arenadaki bilgi birikimimiz ile kurumlara tedarik bazlı rota planlamaları da öneriyoruz. Tamamen ücretsiz olan bu danışmanlık hizmetimiz sayesinde otoban ve akaryakıt harcamalarını en aza indirgeyecek rotaları belirlemek mümkün oluyor. Tüm bu çalışmaların yanı sıra Türkiye lojistik pazarına özel hizmetler geliştiriyoruz. Son iki yıl içinde pazarda çok önemli büyüme kaydettik. Sunduğumuz avantajlar ve yükselen başarı grafiğimiz bir yandan Türkiye lojistik sektörü tarafından yoğun ilgi görürken, diğer yandan Almanya’daki tepe yönetimimiz tarafından da takdir ediliyor. Bu nedenle 2013’te DKV Türkiye’nin Doğu Avrupa’da bölgesel bir yönetim merkezi olmasını bekliyoruz. Buna bağlı olarak ar-ge ve istihdam yatırımları da artacaktır. DKV Türkiye olarak bugün ulaştığımız 100 milyon Avroluk cironun, 2014’te üç misline çıkacağını ve 300 milyon Avro’ya erişeceğini öngörüyoruz."

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim