• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Doğuş Çay, ürünlerini Ford Cargo taşıyacak

Doğuş Çay, ürünlerini Ford Cargo taşıyacak
Doğuş Çay, Türkiye genelinde ürün dağıtımında kullanılmak üzere 8 adet Ford Cargo 1826 Midilli 4×2 yol kamyonu alımı yaparak, filosunu büyüttü.

 

Şirket merkezinde yapılan teslim törenine; Doğuş Çay Genel Müdürü Alpaslan Karakan ve Doğuş Çay çalışanları ile Ford Otosan Türkiye Satış Müdürü Berk Mumcu, Ford Otosan Güney Marmara Bölge Satış Müdürü Murat Bakış ve Otokoç Otomotiv Satış Temsilcisi Cihat Gürsoy katıldı.
 
Doğuş Çay Genel Müdürü Alpaslan Karakan törende yaptığı konuşmada Ford Cargo araçları neden tercih ettiklerini anlattı: “Araç parkımızı büyütürken, yeni alacağımız araçlarda işletme giderlerinin yanı sıra satın alma maliyetlerinin de önemli olduğunu düşündük. Bu nedenle, düşük işletme maliyetleri ve cazip kredi imkanları sunan Ford Cargo’yu tercih ettik. Ford Cargo’nun yaygın servis ağı ve düşük işletme giderlerinin rekabet gücümüzü arttıracağına inanıyoruz. Ford Cargo’larla, çalışanlarımızın  konfor ve güvenliğini de ek bir bütçeye gerek kalmadan arttırmış  olmaktan mutluluk duyuyoruz.”
 
Türkiye’nin yeni lojistik kamyonu: Ford Cargo Midilli Serisi
 
Hacim taşımacılığına yönelik geliştirilen ve büyük ilgi gören Ford Cargo Midilli serisi; ideal  güç, yakıt ekonomisi ve yüksek hacimli taşıma kapasitesinin  yanı sıra 9 hızlı mandallı tip konforlu şanzımanları, 2 yıl sınırsız km garantisi ve geniş üstyapı seçenekleriyle sunuluyor. Yeni Midilli yol kamyonu serisi; 4×2  1826 ve 6×2  2526, 2532, 2538 yol kamyonu modelleri ile özellikle sebze-meyve, frigorifik gıda, balık, eşya, tavuk ve içecek taşımacılığı yapan firmaların taleplerine cevap veriyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim