• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Doğuş Otomotiv-SEAT'tan tatil fırsatı

Doğuş Otomotiv-SEAT'tan tatil fırsatı
Doğuş Otomotiv-SEAT, Facebook sayfasının açılışını kutlamak için üyelerine eşsiz bir seyahate katılma şansı sunuyor.

SEAT’IN FACEBOOK SAYFASINDA EŞSİZ BİR NEW YORK SEYAHATİ ŞANSI!

Doğuş Otomotiv-SEAT, Facebook sayfasının açılışını kutlamak için üyelerine eşsiz bir seyahate katılma şansı sunuyor.

SEAT Türkiye Facebook sayfasındaki müzik ile ilgili 13 soruyu en hızlı bilenler arasından yapılacak seçimde bir şanslı kişi, ünlü DJ Salih Saka ile 27 Mayıs-1 Haziran arasında 4 gün New York’u gezecek. Ayrıca Saka’nın New York’un en ünlü kulübü DROM’daki performansını da izleyecek.

Doğuş Otomotiv-SEAT’ın Facebook sayfasının açılışını kutlamak için düzenlediği yarışma, müzik ile otomobil tutkusunu birleştiriyor. SEAT-Pioneer DJ Academy sponsorluğunda düzenlenen yarışmaya katılmak için SEAT’ın Facebook sayfasındaki (http://www.facebook.com/SeatTR ) “Cazibe merkezi New York” adlı aplikasyonu kullanmak yeterli.

Müzik bilgisine güvenen gelsin

Katılımcıların müzik bilgilerinin ölçüldüğü bu aplikasyonda, peş peşe 13 soru soruluyor. 14’üncü soruda ise adayların yanıtlarını 140 karakter kullanarak yanıtlamaları bekleniyor. 13 çoktan seçmeli soruya en kısa sürede, en fazla doğru cevabı veren 10 aday arasından DJ Salih Saka, kendisiyle New York’a gidecek adayı, serbest cevaplı sorunun yanıtına göre seçecek. Kazanan talihli, 27 Mayıs -1 Haziran arasında 4 gün sürecek bir New York seyahatine çıkacak. Dahası, 29 Mayıs’ta DJ Salih Saka’nın New York’un en özel kulüplerinden biri olan DROM’daki performansını da yerinde izleyecek.

Şanslarını istediklere kadar deneyebilecekler
Tüm bu eşsiz deneyim, DJ Saka’nın Twitter hesabından an be an takip edilebilecek. Kazananın 20 Mayıs tarihinde duyurulacağı yarışmaya katılma koşulları ise 18 yaşından büyük ve ABD vizesine sahip olmak. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve Türkiye’de yaşamak… Kullanıcılar, aplikasyona istediği kadar girerek soruları cevaplayabilir ancak değerlendirmede en kısa süredeki performansı baz alınacak.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim