• BIST 9036.33
  • Altın 2294.737
  • Dolar 32.3124
  • Euro 35.0799
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Doğuş'a Uluslararası Avrupa Kalite Ödülü

Doğuş'a Uluslararası Avrupa Kalite Ödülü
Türkiye'nin önde gelen kuruluşları arasında yer alan Doğuş Holding, Uluslararası Avrupa Kalite Ödülü’ne layık görüldü.

1951 yılında kurulan ve Türkiye'nin önde gelen kuruluşları arasında yer alan Doğuş Holding, Uluslararası Avrupa Kalite Ödülü’ne (International Arch of Europe Award for Quality-IAE) Altın Kategori’de layık görüldü.

Business Initiative Directions (BID) tarafından Paris, Londra, Madrid, Cenevre, Frankfurt ve New York’ta yapılan toplantılarda 116 ülkeden şirket liderlerinin bir araya gelerek sundukları önerilerin sonucunda IAE için aday gösterilen Doğuş Holding, kalite, liderlik, inovasyon ve teknolojiye verdiği önem ile faaliyet gösterdiği sektörlerde rol model olma özellikleriyle ödül almaya hak kazandı.

Sektörlerinde mükemmel liderlik vasfı, artan pazar payı, olumlu yönde gelişme kaydeden iş sonuçları ile birlikte sürdürülebilirlik özellikleri taşıyan öncü kurumların Business Initiative Directions tarafından ödüllendirildiği gecede, BID Başkanı Jose E. Prieto tarafından verilen ödülü holding adına Doğuş Holding Kurumsal İletişim Bölüm Müdürü Deniz Bayel Feyizoğlu aldı.

27 Haziran’da Frankfurt’da gerçekleşen IAE ödül gecesinde, dünyanın birçok ülkesinden başarılı şirket de hazır bulundu.

Doğuş Holding, finans, otomotiv, inşaat, medya, turizm, gayrimenkul ve enerji olmak üzere yedi sektörde faaliyet gösteriyor.

ULUSLARARASI AVRUPA KALİTE ÖDÜLÜ

Liderler tarafından liderlere verilen ödül olarak bilinen IAE, geçtiğimiz 25 yıl içinde 100’ü aşkın ülkede ödüle lâyık bulunan şirketlerin değerlerini artırdığı ve konumlarını güçlendirdiği Uluslararası BID Kalite Ödülü ve “Quality Mix Plan”e odaklanan Business Initiative Directions (BID) tarafından veriliyor.

Uluslararası bir kuruluş olan BID, IAE ödülünü, sektörlerinde kaliteye verdikleri önemle liderlik eden şirket ve kurumları takdir ve teşvik etmek amacıyla her yıl vermektedir. IAE Ödülü adayları, IAE Mevzuatı ve QC100 Toplam Kalite Yönetim Modeli kriterlerine dayanarak değerlendiriliyor.

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim