• BIST 9079.97
  • Altın 2307.267
  • Dolar 32.3405
  • Euro 35.0516
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Dorak, filosuna 50 adet NEOPLAN ekledi

Dorak, filosuna 50 adet NEOPLAN ekledi
Turizm sektörüne 40 yılı aşkın tecrübesiyle hizmet veren Dorak Holding, yatırımını gerçekleştirdiği 50 adet NEOPLAN Tourliner seyahat otobüsünün ilk 9’unu düzenlenen törenle teslim aldı.

 

Dorak Holding, bu yatırımla birlikte filosundaki MAN ve NEOPLAN araç sayısını 100’e çıkardı.
 
Kaliteli ve yenilikçi vizyonu ile müşterilerinin beklentileri doğrultusunda filosunu güncel tutan Dorak Holding, turizm yatırımlarını NEOPLAN seyahat otobüsleriyle büyütmeye devam ediyor. Dorak Holding, yatırımını gerçekleştirdiği NEOPLAN Tourliner seyahat otobüslerini düzenlenen törenle teslim aldı. 
 
Düzenlenen teslimat törenine firma ortağı Kaplan Tan,  Dorak Turizm Otobüs Filo Yöneticisi İsmet Hocaoğlu, MAN Finance CEO‘su Vahit Altun, MAN Kamyon ve Otobüs Tic. AŞ İstanbul Şube Müdürü H. Aydın Yumrukçal, MAPAR Otomotiv Yönetim Kurulu başkanı Yalçın Şahin, MAN Kamyon ve Otobüs Tic AŞ Otobüs Satış Müdürü A.Önsel Demircioğlu, MAN Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Said Kardak, MAN Finance Satış Müdürü Mehmet Kılıç, ve MAN Finance Bölge Yöneticisi Doğan Gamsız katıldı.
 
Törende konuşan firma ortağı Kaplan Tan, “MAN ve NEOPLAN kalitesini filomuza dahil etmemiz firma olarak hedeflerimize giden yolda bizlere büyük katkı sağlayacaktır. Araçların üstün teknoloji ve konforunun yanı sıra yakıt ekonomisi ve servis ağı tercih sebebimiz oldu. Tüm bunları MAN kalitesi altında buluyor olmak, gerçekleştirdiğimiz bu yatırımda büyük rol oynadı” dedi.
 
Konuşmaların ardından teslimatı gerçekleştirilen araçların sembolik anahtarı firma ortağı Kaplan Tan’a verildi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim