• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

DTO İzmir Şubesi'ne 3 başkan adayı

DTO İzmir Şubesi'ne 3 başkan adayı
DTO İzmir Şubesi'nde başkan Dologh'un tekrar aday olabileceği konuşulurken, kulislerde aynı görev için Onural'ın da geçiyor. Öztürk ise adaylığını açıklamıştı.

DTO İzmir Şubesi'nde başkan Dologh'un tekrar aday olabileceği konuşulurken, kulislerde aynı görev için Onural'ın da geçiyor. Öztürk ise adaylığını açıklamıştı. Yeni Asırda yer alan habere göre Deniz Ticaret Odası (DTO) İzmir Şubesi'nin Mart ayında yapılması planlanan seçimlerinde tansiyon oldukça yükseldi. 2001 yılından bu yanaDeniz Ticaret Odası İzmir Şube Başkanı olan Geza Dologh'un Anayasa Mahkemesi'nin kararı ile yeniden adaylığının önü açıldı.

Daha önce Meclis Başkanlığı'na aday olabileceği ifade edilen Dologh'un yeniden yönetim kurulu başkanlığına adaylığının gündeme geldiği ifade ediliyor. Dologh'un aynı zamanda EXPO Yürütme Komitesi'ndeki görevi nedeniyle de oda başkanlığına devam etmek istediği konuşuluyor. Ancak ekibiyle başkanlığa adaylığını açıklayan Yönetim Kurulu ÜyesiYusuf Öztürk ise Dologh'a meclis başkanı olmasını önermiş, ancak Dologh bu görevi, "Biz bir şubeyiz. İstanbul merkezimiz. İstanbul ne derse o olur" diye kabul etmemişti.

Dostluk mesajı

DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Bülent Onural'ın da adı başkan adayları arasında geçiyor. Ancak Onural'ın henüz adaylığını açıklamaması dikkat çekiyor. Eğer Onural da adaylığını koyarsa, Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi ilk defa 3 adaylı bir seçim yaşayacak.

Bu yüksek tansiyona rağmen önceki gün Ödemiş'te yapılan TOBB'un İzmir'deki oda ve borsalarının ortak yönetim kurulu toplantısında Geza Dologh, Bülent Onural ve Yusuf Öztürk birlikte poz verdi. İzmir'in denizcileri, "Denizcilik sadece rekabetin değil dostluk ve dayanışmanın da mesleği" dediler.

Kahraman veda etti, Ürper "Ben talibim" dedi

Bergama Ticaret Odası'nın 42 yaşındaki genç başkanı Melih Kahraman, 4 yıldır sürdürdüğü başkanlığına noktayı koyuyor. Bergama Ticaret Odası Meclisi'nde ve yönetimde yaklaşık 14 yıldır görev aldığını dile getiren Kahraman, "Geçtiğimiz Mayıs'ta yeni dönemde başkanlığa aday olmayacağımı açıklamıştım. Şimdi bu sözümü tutuyorum. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) camiasında çalışmaktan çok mutlu oldum. Tüm oda başkanlarıma bana verdikleri destek nedeniyle teşekkür ediyorum. Herkes hakkını helal etsin" dedi.

Melih Kahraman'ın bıraktığı koltuğa ise Bergama Genç İşadamları Derneği Üyesi Fikret Ürper talip oldu. Bergama eski Belediye Başkanı olan AK Partili Raşit Ürper'in amca çocuğu olan Fikret Ürper'in başkanlığı için odada mutabakatın oluştuğu ifade ediliyor.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim