• BIST 9089.58
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

DTO'dan Liman Başkanlığı'na ziyaret

DTO'dan Liman Başkanlığı'na ziyaret
Marmaris Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Mengi ve Yönetim Kurulu Üyeleri Marmaris Liman Başkanı Celal Oral'ı makamında ziyaret ettiler.

Marmaris DTO'dan Liman Başkanlığı'na ziyaret

Marmaris Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Mengi ve Yönetim Kurulu Üyeleri Marmaris Liman Başkanı Celal Oral'ı makamında ziyaret ettiler.

Marmaris Deniz Ticaret Odası Başkanı Hasan Mengi, Yönetim Kurulu Üyesi Nadide Çakıcı ve Marmaris Deniz Ticaret Odası Şube Müdürü Çağla Betül Bikhan, Marmaris Liman Başkanı Celal Oral'ı ziyaretlerinde Marmaris'teki denizcilik sorunları konuşuldu. Marmaris Liman Başkanlığı’nda Marmaris Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ile yapılan toplantısı sonucunda alınan kararlarda Deniz Taşıyıcıları Koooperatifi üyelerine bildirilecek ve konu ilgili toplantılara devam edilecek.

Marmaris Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Mengi ve Yönetim Kurulu Üyeleri Marmaris Liman başkanlığı Ziyaretin ardından Kasım ayı içinde resmi açılışı yapılacak olan West Marin satış mağazasını ziyaret ettiler. Ziyarette şirket yöneticileri ile bir süre görüşen Marmaris DTO yönetim kurulu üyeleri mağazanın denizcilik sektörüne hayırlı olması dileğinde bulundular. Son olarak Marmaris Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Mengi ve beraberindeki heyet Marmaris İlçe Emniyet Müdürü Okan Karadeniz'i Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü binasındaki makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Okan Karadeniz'e görevinde başarılar dileyerek; “Marmaris Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu olarak Marmaris'te huzur ve güven ortamının devamı için işbirliğine her zaman hazırız” dediler. Marmaris İlçe Emniyet Müdürü Okan Karadeniz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Marmaris'in huzur ve güveni için tüm Sivil Toplum Kuruluşları işbirliği şart” diye konuştu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim