• BIST 9079.97
  • Altın 2307.267
  • Dolar 32.3405
  • Euro 35.0516
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Dubai hava sahası tüm uçuşlara kapatıldı

Dubai hava sahası tüm uçuşlara kapatıldı
Birleşik Arap Emirlikleri'nde 13 Kasım'da başlayacak Dubai hava şovu sebebiyle havaalanında yaklaşık 148 uçuşun saatinin değiştirileceği bildirildi..

148 UÇUŞTA AKSAMA OLACAK..

Birleşik Arap Emirlikleri'nde 13 Kasım'da başlayacak Dubai hava şovu sebebiyle havaalanında yaklaşık 148 uçuşun saatinin değiştirileceği bildirildi.. Dubai Sivil Havacılık Otoritesi'nden yapılan açıklamaya göre, Dubai hava sahası 14:15 ile 17:15 arasında tüm uçuşlara kapatılacak. 

 
Dubai Sivil Havacılık Otorira kapatıldtesi Genel Müdürü Muhammed El Ehli, 17 Kasım'a kadar devam edecek hava şovu boyunca gerekli hava sahasının içerisine hiç bir şeyin girmemesi için geçici olarak uçuş kısıtlaması uygulanacağını söyledi. 
 
Kaynaklara göre Dubai Havaalanı'nda hacdan dönen yolcular sebebiyle yoğunluk yaşanıyor. Dubaili yetkililerin, havayollarına belirtilen üç saatin dışında uçuş gerçekleştirmeleri için gerekli miktarda uyarı yaptığı öğrenildi. Bazı havayollarının uçuşlarını iptal ettiği, diğerlerinin ise zamanını değiştirdiği kaydedildi. 
 
Dubai merkezli Emirates Havayolları da öğle saatlerindeki uçuşları için yolcularını uyardı ve şov nedeniyle hem havaalanı dışındaki trafikte hem de uçakların kalkışında gecikme yaşanacağından dolayı havaalanına daha erken gelinmesini istedi. 
 
BÖLGENİN EN BÜYÜĞÜ 
 
Her iki yılda bir düzenlenen Dubai hava şovuna bu yıl binin üzerinde firmanın katılması ve 55 bin civarında ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. Fuarda ayrıca 100'ün üzerinde uçak sergilenecek. Her gün askeri ve sivil uçaklarla gösteriler düzenlenecek. Beş gün sürecek fuarın ziyaretçiler için giriş ücreti 50 dolar.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim