• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Dünyada ilk 3G ödülü Turkcell'e

Dünyada ilk 3G ödülü Turkcell'e
Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler, 3G lansman kampanyasıyla kazandıkları ''Altın Dünya Ödülü''nü değerlendirirken, ''Dünyada ilk 3G ödülünü aldık." dedi. Turkcell'in yeni hedefi Almanya.

Dünyada ilk 3G ödülü Turkcell'e

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler, 3G lansman kampanyasıyla kazandıkları ''Altın Dünya Ödülü''nü değerlendirirken, ''Dünyada ilk 3G ödülünü aldık." dedi. Turkcell'in yeni hedefi Almanya.

Turkcell, Uluslararası Halkla İlişkiler Derneğinin (IPRA) düzenlediği yarışmada, geçen yıl yürüttüğü 3G lansman kampanyası ile kazandığı ''2010 Altın Dünya Ödülü''nü Londra'da törenle aldı. Ödülü, IPRA Başkanı Elizabeth Ananto'nun elinden Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler ile Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Filiz Karagül Tüzün aldı.

Koray Öztürkler, yaptığı açıklamada, Turkcell'in 3G yolculuğu sürecinde yürütülen faaliyetleri anımsatarak, süreç içindeki en ince detay ve kurguların ödülü getirdiğini söyledi.

Halka ilişkiler alanında dünyanın en saygın kuruluşlarından IPRA'nın düzenlediği yarışmada Turkcell'in 2009 yılında yürüttüğü 3G iletişim çalışmaları ile ''En İyi Servis Lansmanı'' kategorisinde ''Altın Dünya Ödülü''ne layık görülmesinin, kendileri için gurur verici olduğunu belirten Öztürkler, şöyle konuştu:

''Dünyada 3G alanında verilen ilk ödülü Turkcell aldı. Dünya çapında işler yaparken, ürün ve hizmetler sunarken, aynı zamanda bu ödülü kazanmak bizim için çok onur verici oldu. Birçok ülkeden, her kategori için onlarca şirket katılmıştı. 3G ile ilgili dünya çapında alınan ilk ödül bu. Bu ödüller, Turkcell'in dünya şirketi olma vizyonuna katkı sağlıyor. 3G'de dünya standartları üzerinde ayrıcalıklı hizmet sunuyoruz. Türkiye ayrıcalıklı hale geldi. Bütün dünya Turkcell'i artık bu gözle tanıyor. Dolayısıyla bu işi yaparken tanıtıma verdiğimiz emek de uluslararası bir marka olmanın parçası oluyor. Bu, Turkcell çalışanı olarak bana büyük bir gurur veriyor ama onun da ötesinde bir Türk vatandaşı olarak bayrağımızı taşıyabilmek, birçok yerde dalgalandırmak ayrı bir gurur kaynağı. Kurumsal iletişim ekibine lansman sürecinde sergiledikleri özverili çalışma nedeniyle teşekkür ediyorum. Bu ödül, bundan sonraki çalışmalarımız için motivasyon kaynağı olacak.''

Öztürkler, 3G lansman çalışmaları yürütürken müşterilerine de dünyadaki ortalama standardın çok üzerinde altyapı ve kaliteli hizmet götürdüklerini, hedefin daha çok müşteriye ulaşma olduğunu ifade etti.

-2011'DE ROTA ALMANYA-

Turkcell'in, 9 ülkede 242 milyon kişiye hizmet verebilecek noktaya gelen bir şirket olduğunu anlatan Öztürkler, 2011'in ilk döneminde de Almanya pazarına yönelik operasyonu başlatacaklarını söyledi. Koray Öztürkler, Almanya'daki müşterilerine, Turkcell Europe markasıyla hizmet sunacaklarını belirterek, şöyle konuştu:

''Turkcell ilk defa Batı Avrupa'da, Almanya'da alt yapı kurmadan Deutsche Telekom'la anlaştı. Turkcell kalitesini, Almanya'daki Türk vatandaşlarına ve Türkiye'ye sık gelen Almanlara sunacak şekilde çalışıyoruz. Almanya'daki şebeke fiyatına, Türkiye'ye geldiklerinde şebeke içi konuşma yapabilecekler. O yüzden çok geniş bir pazara fayda yaratacak ürünle çıkacağız. Başka ülkeleri de radar ekranına aldık, inceliyoruz. Avrupa'da Türk nüfusun yoğun olduğu yerlerden bize gelen firmalarla değerlendirmeler yapacağız. Hollanda, Belçika ve Avusturya gibi ülkeler, Türk nüfusun yoğun olduğu yerler. Oralardan gelen talepleri değerlendireceğiz. Almanya girişimizden sonra 'Bunu bizimle de yapın' diyen yabancı operatörler oldu. Bir Türk operatörle işbirliği, yabancı operatör için bir fırsat. Deutsche Telekom ile işbirliği öyle gelişti.''

-YURTDIŞINDA KONUŞMADA MERCEK ALTINDA-

Yurtdışına çıkan Türklerin de aynı uygulamadan yararlanıp yararlanmayacağı sorusu üzerine Öztürkler, ''Bu da bir ihtiyaç. Farkındayız. Buna yönelik de çalışmamız var'' dedi.

Öztürkler, düşük gelir grubundakilere yönelik Turkcell'in yeni akıllı telefonu T10'un tanıtımın 9 Kasım Salı Günü yapılacağını söyledi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim