• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

Dünyanın en kötü havaalanları belirlendi

Dünyanın en kötü havaalanları belirlendi
Eğer bir havalimanından şikayet edecekseniz önce mutlaka bu havalimanlarını gezmelisiniz.

Dünyanın en kötü havaalanları belirlendi

Eğer bir havalimanından şikayet edecekseniz önce mutlaka bu havalimanlarını gezmelisiniz.

Dünya üzerinde oturacak bir yer bulmak için yarışacağınız havalimanları o kadar çok ki biz sadece birkaçını sıralayabildik.

Bu havalimanlarının kimisi sigara dumanı altında saatlerce bekliyorsunuz, kimisinde ise soğuk iliklerinize kadar işliyor.

Paris-Charles de Gaulle Havalimanı (CDG) 1970′lerin dünyasına göre yapılmış dizaynı olan ve yılda 50 milyonu aşkın yolcuya hizmet veren Paris Havaalanı, 2005 yılında SF Chronicle gazetesi okurlarınca dünyanın en berbat havaalanı seçilmişti. Uluslararası Hava Ulaşımı Birliği de 2007 yılında, çoğunlukla, genel hizmetlerindeki büyük eksikliklerden dolayı, dünyanın en kötü havaalanlarından biri ilan etmişti. Gidenlerden biri şöyle anlatıyor, "Ben bir Fransız gezginim ve CDG Havalimanı'ndan daha kötüsünü görmedim." Akıcı bir Fransızcayla bile havalimanı personelinin kendisini anlamadığını belirten gezgin gece bileti olmayanların içeri alınmamasına rağmen havalimanı bekleme salonlarının evsizlerle dolu olduğuna dikkat çekiyor.

Paris-Beauvais Tillé Havalimanı (BVA) Gelişmişlik düzeyi oldukça yüksek olan Paris'te bu derece kötü bir GPS sistemine sahip olan bir havalimanı olması inanılmayacak derecede ihmalkarlık içeriyor. Gece 22.00 ile sabah 06.00 saatleri arasında kapalı olan havalimanına gece uçuşunuzu beklemek imkansız.

Moskova-Sheremetyevo Uluslararası Havalimanı (SVO) Moskova'nın en kirli ve sürekli sigara dumanı altında beklemek zorunda kaldığınız havalimanı. Bazı yenileme çalışmalarına rağmen sigara kullanmayanlar kesinlikle sigara içilmeyen bölümlerin kurallarına uyulmadığını dile getiriyorlar.

Los Angeles Uluslararası Havalimanı (LAX) Kaliforniya'nın en kalabalık havalimanı oturacak yer sayısı bakımından o kadar sınırlı bir düzenle inşa edilmişki her daim oturanların on katı kadar insan ayakta kalıyor. Havalimanındaki yönlendirmelerin azlığı ve ortak kullanım alanlarının bakımsızlığı bu havalimanını da mecbur kalmadıkça ziyaret edilmeyecek yerler arasına sokmak için yetiyor da artıyor bile.

Manila Uluslararası Havalimanı (MNL) Bu havalimanında oturacak yer yok. Filipinler yolcularının ana güzergâhı olan Manila Havalimanı'nda gümrükte rüşvet skandalları oldukça sık yaşanıyor. Öylesine kötü bir yönetim ve işleyiş var ki havalimanında dilencilere sıkça rastlamanız mümkün. Yeni açılan 3. terminal ise temizliği ve internet bağlantısıyla umut verici.

Londra Lutan Havalimanı (LTN) Eğer soğuktan nefret ediyorsanız bu havalimanına kesinlikle uğramayın. Luton her daim soğuk ve gürültülü. Dinlenme koltukları o kadar sınırlı ki insanlar üstüste oturuyor gibi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim