• BIST 9093.9
  • Altın 2324.48
  • Dolar 32.3555
  • Euro 34.9625
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Dünyanın en lüks tekne markaları Marmaris Palace Beach’te buluşuyor!

Dünyanın en lüks tekne markaları Marmaris Palace Beach’te buluşuyor!
Deniz Yatçılık bu yıl dördüncüsü gerçekleşecek Denizle Randevu 2015 için rotasını Marmaris Palace Beach’e çevirdi. Milyon dolarlık teknelerin bir araya geleceği festivalde Absolute, Dominator ve Sea Ray markalarının modelleri sergilenecek.


Karanın Bittiği Yerde Yeni Bir Yaşam Başlar mottosu ile sektörün yenilikçi ve en güvenilir markası Deniz Yatçılık bu yıl dördüncüsü gerçekleşecek Denizle Randevu 2015 için rotasını Marmaris Palace Beach’e çevirdi. Milyon dolarlık teknelerin bir araya geleceği festivalde Absolute, Dominator ve Sea Ray markalarının modelleri sergilenecek.

31 Temmuz – 2 Ağustos 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek festivalde Deniz Yatçılık, müşterileri için özel sürprizler hazırlıyor. Türkiye’nin saklı kalmış cenneti Marmaris’in en gözde mekanı olarak gösterilen Palace Beach by Grand Yazıcı, organizasyona özel hazırlıkları ile bundan sonraki yıllarda da deniz tutkunlarının mola merkezi olma yolunda emin adımlarla devam ediyor. İş dünyası ve cemiyetin geçmiş yıllarda yoğun ilgi gösterdiği organizasyona bu yıl da önemli bir çok isim katılacak. 

Deniz Yatçılık’ın sahibi Rupen Meyhanecioğlu festival ile ilgili “ Müşterilerimiz ile birlikte keyifli zaman geçirebileceğimiz, yeni modellerimizi tanıtabileceğimiz organizasyonumuzu bu yıl dördüncü kez gerçekleştiriyoruz. Deniz tutkunlarının buluşma noktası haline gelen Denizle Randevu’yu Marmaris’in en güzel lokasyonuna sahip Palace Beach by Grand Yazıcı’da yapma kararı aldık.

Organizasyonumuz için özel bir hazırlık içinde olan Palace Beach, ünlü şeflerin hazırlayacağı dünya mutfağından seçkin mönülerden, mekan dekorasyonuna kadar her ayrıntıya hassasiyet gösteriyor. Deniz Yatçılık ailesi olarak bu güzel haftasonunu bizlerle paylaşacak tüm dostlarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz” dedi.

1-071.jpg2-084.jpg3-054.jpg4-032.jpg5-015.jpg6-012.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim