• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Dynafleet sistemi satışları iki katına çıkıyor!

Dynafleet sistemi satışları iki katına çıkıyor!
Volvo Kamyon’un filo takibini kolaylaştırarak müşterilerinin kârlılığını arttıran çevrimiçi filo yönetim sistemi Dynafleet’in satışları, sadece bir buçuk yıllık bir dönemde iki katına çıktı.

Dynafleet satışları iki katına çıkıyor!

Volvo Kamyon’un filo takibini kolaylaştırarak müşterilerinin kârlılığını arttıran çevrimiçi filo yönetim sistemi Dynafleet’in satışları, sadece bir buçuk yıllık bir dönemde iki katına çıktı. Müşteri sayısında görülen bu artış ve ilgi, sistemin yakıt maliyetlerini önemli ölçüde azalttığının kanıtı oldu.

Volvo Kamyon Filo ve Sürücü Gelişim Müdürü Johan Selvén, Dynafleet ile ilgili açıklama yaparak; “Dynafleet'in en son versiyonunun piyasaya sunulmasından sonra kayıtlı kullanıcı sayısı 11,000'den 21,500'e çıktı. Artık Avrupa'da teslim ettiğimiz çekici ve kamyonların üçte birinden fazlası Dynafleet sistemine sahip. Fransa, Danimarka ve Finlandiya gibi bazı ülkelerde yeni araçların yüzde 60'tan fazlasında Dynafleet isteniyor” dedi.

Yakıta odaklanma

Dynafleet satışlardaki bu muazzam artışın arkasındaki faktörler, artan yakıt fiyatları ve taşımacılık şirketleri arasındaki rekabet olarak görülüyor. Dynafleet kullanan müşterilerin kârlılıklarındaki artışı birebir gözlemlemeleri ise sisteme olan güveni ve talebi arttırıyor.

Johan Selvén açıklamasında; “Taşımacılık şirketi, Dynafleet ile her sürücünün sürüş tarzının ayrıntıları ve her aracın farklı çalışma koşulları altında tükettiği yakıt gibi birçok bilgi ediniyor. Bu da yakıt tasarrufu sağlayan sürüş için mükemmel bir başlangıç noktası. Birçok müşterimiz Dynafleet'i sürücü eğitimiyle birleştirerek yüzde yediye varan yakıt tasarrufu sağladı" diyor.

Olgunlaşan pazar ve standart hale gelen Dynafleet kullanımı

Gelişen teknoloji ile hem taşımacılık şirketleri, hem de sürücülerin çalışmaları sırasında telematik kullanmaları doğal hale geldi. Artık filo yönetim sisteminin kullanılması da ofiste muhasebe sistemi kullanılması kadar standart oldu.

Benelüks ülkelerinde Dynafleet'ten sorumlu Ticari Satış Müdürü Tom Pontzeele “Günümüzde her müşteriye, ihtiyaçlarına yönelik tüm işlevleri karşılamaları için kendi sistemlerini uygun hale getirme imkanını veren esnek çözümler sunabiliyoruz. Sistemin kullanımı oldukça kolay, abonelik ücreti ise ayda 15 Euro’nun üzerinde değil. Dynafleet’in satışlarının artması, müşterilerimizin beklentilerini karşılayan bir ürüne sahip olduğumuzun kanıtı” diyor.

Dynafleet hakkında

Volvo Kamyon'un filo yönetimi için geliştirdiği internet tabanlı takip sistemi Dynafleet, taşımacılık işlerinin planlanması ve uygulanmasında en verimli sonuçların elde edilmesini sağlar. Dynafleet dört hizmet grubunda toplanan çok çeşitli işlevleri içerir: Yakıt ve Çevre, Sürücü Zamanları, Konumlandırma ve Mesajlaşma. Farklı hizmetler ayrı ayrı veya seçilen herhangi bir kombinasyonda sunulur. Dynafleet, müşterinin mevcut idari sistemleriyle kolayca entegre edilebilir.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim