• BIST 9645.02
  • Altın 2409.099
  • Dolar 32.5965
  • Euro 34.7887
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

e.dams, Renault'un Formula E takımına sponsor oldu

e.dams, Renault'un Formula E takımına sponsor oldu
E.dams firması, Renault’un Formula E takımına isim sponsoru oldu. Ayrıca, Renault’un 2014-2015 takımında yarışacak iki isim ise Nicolas Prost ve Sébastien Buemi olarak belirlendi.

Şampiyonanın Pekin’de Eylül 2014’te düzenlenecek olan açılış yarışından önce marka, e.dams-Renault takımına desteğini açıklayarak bu yeni sporun bir parçası oldu. 

Renault, Jean-Paul Driot ve dört Formula 1 dünya şampiyonu ünvanına sahip marka elçisi Alain Prost’un sahip olduğu takıma isim sponsoru oldu. 

Konuyla ilgili olarak Renault Sport Başkanı Patrice Ratti: “e.dams-Renault ile yapılan söz konusu ortaklık sayesinde Renault Sport, Formula E Şampiyonası’nın kalbinde yer almasını sağlayacak. Bu eşsiz bir deneyim ve otomobil sporunun yeni bir yüzü. Renault, bu macerada öncü olmaktan ve  yeni bir deneyimde yer alıyor olmaktan dolayı gururlu. Alain’i ve Jean-Paul’ü çok iyi tanıyoruz; sahip oldukları uzmanlık onları yüksek kaliteli ortak haline getiriyor. e.dams-Renault’ya dahil olmamız, gerçekleştirdiğimiz katılımda kilit rol oynayacak ve Formula E’yi geliştirme çabamıza destek sağlayacak. Aynı zamanda yarışların ilk yılında tüm takımların kullanacağı Spark-Renault konusunda Spark ile yapılan işbirliğinden de memnunuz. Ve görünen o ki, katılım sağlayan bütün takımlara olası en iyi teknik servisi sunmak için Spark’a yardımcı olmaya devam edeceğiz” dedi.

e.dams-Renault ortağı ve Renault marka elçisi Alain Prost ise; “Jean-Paul Driot ve ben söz konusu yeni macerada Renault ile bir arada bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Büyük ortak olarak Renault’nun tercih edilmesi, markanın motorsporlarındaki sıra dışı geçmişi ve elektrikli araçlar alanındaki uzmanlığı sebebiyle doğal bir sonuçtu. Ben şahsen Renault ile çalışma fikrinden ve ortaklığımızda yeni bir sayfa açıyor olmaktan heyecan duyuyorum. Bu girişimimizin başarılı olacağına inanıyorum. Sezonun ilk yarışları için aktif biçimde hazırlanıyoruz. Donington’da bu hafta düzenlenecek olan test, sürecin bir sonraki adımı. Bunu, 13 Eylül’deki Pekin grand prix’sine tam olarak hazır olabilmemiz için çok yoğun bir yaz sezonu bekliyor olacak. Şampiyona başta teknoloji ve yarış formatı olmak üzere her şeyiyle yeni olduğundan çok heyecan verici bir macera bizi bekliyor. Anlayacağınız, çok heyecan dolu günler geçiriyoruz” ifadelerini kullandı.

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim