• BIST 9145.67
  • Altın 2324.19
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9608
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

EASA Güvenlik Konferansında ev sahipliği yaptı

EASA Güvenlik Konferansında ev sahipliği yaptı
10 ve 11 Ekim’de, EASA, bu sene Performansa Dayalı Yönetim’e odaklanan 4’üncü yıllık güvenlik konferansında ev sahipliği yaptı.

 

300’den fazla havacılık uzmanı; Güvenlik Yönetim Sistemleri (SMS), Uçuş güvenliği, Faaliyetleri, Lisans, Havaalanları ve Hava Navigasyon Servislerini içeren tüm havacılık alanlarında organizasyonlar tarafından tam olarak uygulandığı zaman, düzenleyici kurullar tarafından geleceğin yönetimini konuşmak için Cologne, Almanya’da toplandı.
    
Performansa Dayalı Yönetim’in amacı, etkili günlük riske dayalı karar vermeye olanak sağlayan organizasyon genelindeki süreçle havacılık sistemindeki en yüksek güvenlik olanağını elde etmek. Endüstri ve düzenleyiciler tarafından denetleme, değerlendirme ve yönetim için farklı pratik yaklaşımlar geliştirmek için tecrübeler ve yenilikler konferansta sunulacak ve tartışılacak.
    
Performansa dayalı yaklaşımdan kazanılacak birçok şey var: organizasyonlar karşılaşacakları potansiyel riskleri daha iyi anlayabilir ve günlük aktivitelerinde bu risklerin sezdirimleri hakkında daha iyi bilgilendirilmiş olabilirler. Benzer olarak, otoriteler, etkinlik ve verimlilikteki gelişmelerin yanı sıra, yönetimlerinin daha etkili hedeflenmesi konusunda faydalanabilirler.
    
Bu EASA güvenlik konferansı, 2009’daki pilot eğitimi konferansı, 2010’daki havacılık güvenliğindeki iklim değişikliğinin etkisi konferansı ve 2011’deki kontrol kaybı konferansından sonra yapılan dördüncü konferanstır.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim