• BIST 9121.68
  • Altın 2324.222
  • Dolar 32.3597
  • Euro 34.9217
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

EasyJet internet sitesini kullanıma açtı

EasyJet internet sitesini kullanıma açtı
Avrupa’nın "düşük tarifeli" havayolu şirketi easyJet, ilk mobil internet sitesini yolcularının kullanımına açtı...

Avrupa’nın 1 numaralı "düşük tarifeli" havayolu şirketi easyJet, ilk mobil internet sitesini yolcularının kullanımına açtı. Yeni internet sitesi ile yolcular, hareket halindeyken, uçuş arama ve rezervasyon yapma, uçuş bilgilerini kontrol etme, rezervasyonlarını düzenleme ve sık sorulan sorulara ulaşma imkanı yakalıyor.

easyJet ilk mobil internet sitesini kullanıma açtı. http://m.easyjet.com adresinden ulaşıma açılan mobil site, yolculara; Blackberry, Windows 7, iPhone ve Android cihazlar üzerinden uçuş arama ve rezervasyon yapma, uçuş bilgilerini kontrol etme, rezervasyonlarını düzenleme ve sık sorulan sorulara ulaşma imkanı sağlıyor.

İnternet erişimine açık telefonu olan herkesin kullanımına uygun olan ve yazılım programı kullanımını gerektirmeyen m.easyjet.com adresi; İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca ve Flemenkçe olmak üzere altı dil seçeneği ile hizmet veriyor.

m.easyjet.com sitesi, geçen yılın Aralık ayında tanıtılan easyJet iPhone ve Android uygulamalarının başarısını takip ediyor. Altı ay içinde iki milyon kereden fazla yüklenen easyJet uygulaması, Apple Store’da 4,5 yıldız reyting ile beğeni topladı.

easyJet Pazarlama Direktörü Peter Duffy: “Yeni mobil internet sitemiz, mobil uygulamamızın başarısının üzerine inşa edilmiş olmanın yanı sıra, yolcularımızın hareket halindeyken ihtiyaç duydukları bilgilere ulaşmasına da imkan tanıyor. easyJet olarak heyecanlı bir mobil yolculuğun başındayız. Yolcularımızın seyahatlerini, özellikle havaalanında bulundukları süre içerisinde kolaylaştırmaya yardımcı olacak müşteri odaklı birçok güncelleme de planlamalarımız arasında yer alıyor” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim