• BIST 8986.16
  • Altın 2297.275
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0665
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

Easyjet'den çocuklara yardım eli

Easyjet'den çocuklara yardım eli
EasyJet ve UNICEF işbirliği ile gerçekleştirilen kampanyada 1 milyon Pound tutarında bağışa ulaşıldı.

EasyJet ve UNICEF'in ortaklaşa yürüttüğü “Change For Good” kampanyası bünyesinde oluşturulan ve 6 hafta sürecek program süresince yolcuların, 43 binin üzerinde uçuşta bağışta bulunabileceğini belirten easyJet CEO'su Carolyn McCall, “Dünyanın en bilinen ve saygıdeğer çocuk vakıflarından UNICEF'i destekliyor olmaktan ötürü büyük gurur duyuyor, pilotlarımızdan, kabin ekibimiz ve mühendislerimize kadar tüm ekibimizle bu çağrının sonuç vermesi için çok sıkı çalışıyoruz. Yolcularımızın bu değerli girişimin arkasında duracağına eminiz” dedi.

YOLCULARA KÜÇÜK KESELER DAĞITILACAK

Yardımların yolculara uçaklara bindikleri sırada hostesler tarafından dağıtılacak küçük keselere konulacak bağışlarla yapılacağını belirten easyJet CEO'su Carolyn McCall, şunları söyledi:

“Yolcularımız, gönüllerinden geçen bağışı dağıttığımız bu keselere koyacak. İniş sırasında kabin görevlilerimiz bu keseleri toplayacak. Bilindiği gibi sayılarının artarak bir milyona ulaşması beklenen, Suriye'deki çatışmalardan kaçan mültecilerin yarısını çocuklar oluşturuyor. easyJet yolcularının bağışları ile toplanacak fon, ülkenin dört bir yanındaki mülteci kamplarında soğuk kış koşullarına karşı yaşamaya çalışan çocuklara gerekli kıyafet, battaniye ve hayat kurtarıcı sağlık hizmetleri sağlamak için kullanılacak. Fon ayrıca, evlerini terk edip kamplarda yaşamak zorunda kalmış çocukların eğitimlerine geri dönme şansı da sağlayacak. Kampanya sürecince yolcular, easyJet uçuşlarında bulunan 'Change for Good' keselerine fazladan bozuk para veya banknot koyarak bağış yapabilecek. Yolcuların paylaşacakları yalnızca 1 Euro bile bir çocuğa onu sıfırın altındaki derecelere karşı koruyacak bir bere ve eldiven sağlarken, 2 Euro bir çocuğa okul seti, 3 Euro ise bir bebeğe dondurucu soğukta uyurken üstünü örtecek bir battaniye almak için yeterli olacak.”

Konu ile ilgili açıklama yapan UNICEF Yönetici Direktörü David Bull da “Son birkaç haftadır hepimiz, soğuk kış koşulları nedeniyle titremekteyiz. Ancak Suriye'deki çatışmalardan kaçıp şu anda mülteci kamplarında yaşamak zorunda olan çocuklar için bu soğuk bir ölüm kalım meselesi. On yılın en soğuk kışını atlatabilmek için acilen bizim yardımlarımıza ihtiyaçları var“ dedi.
Suriye'deki çocuklar için başlatılan yardım kampanyası 1 Şubat ile 15 Mart
arasında devam edecek.

www.ulasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim