• BIST 9079.97
  • Altın 2308.099
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.0976
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

EasyJet’in Londra-Moskova uçuşları başlıyor

EasyJet’in Londra-Moskova uçuşları başlıyor
Avrupa'nın 1 numaralı hava ulaşım ağı operatörü easyJet, İngiltere Sivil Havacılık Otoritesi (CAA) tarafından verilen yetki ile 2013 yılının bahar döneminde Londra ve Moskova arasındaki uçuşlarını başlatıyor.

 

EasyJet yolcularını, yeni güzergahlarda uçuşları ile buluşturmaya devam ediyor. 2013 yılının bahar dönemi itibariyle easyJet, Londra-Moskova arasındaki uçuşlarını başlatıyor.
 
Londra Gatwick ve Moskova Domodedovo havaalanları arasında günde iki sefer yapacak olan easyJet’in Airbus A320 tipi uçaklarında 180 koltuk bulunacak. Dört saat sürecek uçuşlar her gün Londra’dan 07:00 ve 14:00, Moskova’dan ise 14:40 ve 21:40 saatlerinde hareket edecek. easyJet uçuş operasyonlarının ilk yılında 230 binin üzerinde yolcu taşımayı hedefliyor.
 
Londra ve Moskova arasında seyahat imkanı sunmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden easyJet CEO’su Carolyn McCall şunları söyledi:
 
“Bu gelişmenin İngiltere ve Rusya’daki yolcularımız için doğru bir karar olduğuna inanıyoruz. Hızlı büyüyen bir ekonomiye sahip olan Rusya, tarihi ve kültürel açıdan da zengin bir ülke. Uçuşlarımızın, hem iş hem de tatil amaçlı seyahat planlamalarında tercih edileceğine inanıyoruz. easyJet, giriş yaptığı yeni pazarları, rekabet politikası ve uygun fiyatlar ile daha fazla yolcunun seyahat etmesine fırsat sağlayarak geliştirdiğini pek çok kez kanıtlamıştır. Önümüzdeki bahar aylarında bu rotada easyjet ile seyahat edecek yolcularımızı sabırsızlıkla bekliyoruz.”
 
Ekonomi sınıfı uçuşlarda 1000 pound üzerinde fiyatlandırılan mevcut tarifeler ile karşılaştırıldığında çok daha uygun bir alternatif olan 125 pound seviyesinde başlayacak olan easyJet uçuşlarına ilişkin biletler, önümüzdeki haftalarda www.easyJet.com adresinde satışa sunulacak.
 
easyJet'i 300 milyon Avrupalı kullanıyor
 
easyJet, Avrupa’nın en önemli 100 güzergahında ve Avrupa’nın 50 en büyük havaalanında lider varlığı ile Avrupa’nın 1 numaralı havayolu ağını işletmektedir.
 
easyJet 26 ülkedeki 131 havaalanı içinde 600’den fazla destinasyona uçmaktadır. 300 milyondan fazla Avrupalı easyJet’in bulunduğu havaalanına 1 saatlik sürüş mesafesinde yaşar.
 
Havayolu sürdürülebilirlik konusuna çok önem vermektedir. easyJet son teknoloji ile yatırım yapar, elverişli şekilde kullanır ve bütün koltuklarını doldurur. Bu da easyJet yolcusunun karbon ayak izinin %22 ile diğer havayolları ile aynı destinasyona ve aynı uçakla uçan yolculara göre daha az olduğu anlamına gelir. 
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim