• BIST 9645.02
  • Altın 2414.795
  • Dolar 32.593
  • Euro 34.7657
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

EAYK ile Teos Marina arasında işbirliği

EAYK ile Teos Marina arasında işbirliği
1999 yılında kurulan ve Türkiye'nin köklü kulüplerinden olan Ege Açıkdeniz Yat Kulübü ile Teos Marina, yelkenciliğin ve yatçılığın gelişmesi adına önemli bir işbirliğine imza attı.

Ege Açıkdeniz Yat Kulübü ile Teos Marina arasında işbirliği kuruldu

1999 yılında kurulan ve Türkiye'nin köklü kulüplerinden olan Ege Açıkdeniz Yat Kulübü ile Teos Marina, yelkenciliğin ve yatçılığın gelişmesi adına önemli bir işbirliğine imza attı.

Taraflar arasında yapılan işbirliği sözleşmesi EAYK Komodoru Ramazan Karakundakoğlu ile Teos Marina Müdürü Cüneyd Acar tarafından imzalandı. Bu imzaların ardından, Teos Marina Yat ve Yelken Kulübü içerisinde yer alan “Ege Açıkdeniz Yat Kulübü Aktivite Merkezi”, coşkulu bir kokteylle açıldı.

Kulüp üyeleri, Teos Marina yöneticileri ve denizseverlerin yoğun ilgi gösterdiği kokteylde açılış kurdelesini Teos Marina Genel Müdürü M. Cüneyd Acar ve EAYK Komodoru Ramazan Karakundakoğlu birlikte kestiler. Yelken Kulübü'nün aktiviteleri sırasında her iki kurumun birbirlerini destekleyeceklerini belirten Cüneyd Acar bu yapılan işbirliğinin her iki taraf için de hayırlı olmasını diledi. Cüneyd Acar ve Ramazan Karakundakoğlu birlikte yaptıkları açıklamada da EAYK Aktivite Merkezi açılışının, gerçekleştirilen işbirliği çerçevesinde atılan önemli bir adım olduğunu ve bundan sonra düzenlenecek etkinliklerle denizciliğe önemli katkılarda bulunmaya devam edeceklerini ifade ettiler. EAYK ile Teos Marina"nın bu örnek işbirliği çerçevesinde yelkenciliğin ve denizciliğin gelişmesi için gerekli aktivitelerin yürütülmesi, yarışlar, eğitim toplantıları, kokteyller, çeşitli ralli ve geziler, spor turnuvaları vb. faaliyetler için Teos Marina Yat ve Yelken Kulübü, “EAYK Aktivite Merkezi” olarak kullanılacak.

EAYK Aktivite Merkezi"nin açılış coşkusu, ikinci kez düzenlenen Teos Marina Yelken Yarışı ile sürdü. 22 teknenin katıldığı yarış, 26-28 knot rüzgar eşliğinde heyecanlı olduğu kadar da keyifli geçti. İlk yarışına katılan Teos Marina yelkenlisi ve mürettebatı, yarışın en çok konuşulan teknesi oldu. Sığacık"ta olmayı çok sevdiklerini belirten yelkenciler, bir sonraki yarışı iple çektiklerini dile getirdiler.

II. TEOS KUPASI YELKEN YARIŞLARI BİRİNCİLERİ:

IRC-I

DRAKULA- Ramazan Karakundakoğlu

IRC-II

ATLANTIS-Serdar Lale

DESTEK-I

NEW LIFE- Turgut Ayker

DESTEK-II

WADI-Ahmet Bölükbaşı

DESTEK-III

DERYA 04-Şevket Yılmaz Ersoy

AHŞAP

DAMLA-Yusuf Dener

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim