• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Ebam Nakliyat'ın tercihi Volvo'dan yana

Ebam Nakliyat'ın tercihi Volvo'dan yana
Ebam Uluslararası Nakliyat, filosunu teslim aldığı 26 adet XLOW FH 4x2 460hp, Euro 5 Volvo çekici ile güçlendiriyor.

Ebam Nakliyat'ın tercihi Volvo

Ebam Uluslararası Nakliyat, filosunu teslim aldığı 26 adet XLOW FH 4x2 460hp, Euro 5 Volvo çekici ile güçlendiriyor. Bu yeni yatırımı ile Ebam Uluslararası Nakliyat, filosundaki Volvo araç sayısını da 75’e çıkartıyor.

Merkezi İzmir’de bulunan Ebam Uluslararası Nakliyat, faaliyetlerine başladığı 2005 yılından bu yana, teknolojik yenilikleri dünyayla eş zamanlı takip ederek, iş ortaklarının mevcut ya da oluşabilecek tüm gereksinimlerini karşılamayı hedefliyor. Ebam Uluslararası Nakliyat, yeni teslim aldığı 26 adet XLOW FH 4x2 460hp, Euro 5 Volvo çekici ile hızlı, ekonomik ve güvenilir hizmet sunmak için en efektif çözümleri üretmeye devam ediyor.

Ağırlıklı olarak Almanya, Hollanda, Yunanistan’da faaliyet gösteren Ebam, İngiltere, Avusturya, Belçika ve İsviçre’ye de seferler düzenliyor. Ebam, yenilikçi, genç ve dinamik çalışan kadrosuyla müşteri memnuniyetini sağlamak için tüm teknolojik imkanları en iyi şekilde kullanıyor. Bu doğrultuda son teslim aldığı araçlarla birlikte filosundaki Volvo araç sayısını 75’e çıkartan Ebam, Volvo kalitesine ve güvenilirliğine olan inancını tekrar gösteriyor.

Gerçekleştirilen teslimat töreninde görüşlerini belirten Ebam Uluslararası Nakliyat Genel Müdürü Ahmet Mutlubaş; “Volvo Kamyon, Ebam Uluslararası Nakliyat’ın her zaman bir numaralı tercihi olmuştur ve öyle olmaya da devam etmektedir. Bizler araçlarımızın özellikle son teknolojik donanımlara sahip bir şekilde çevre dostu olmasını çok önemseriz. Bu noktada da bizimle aynı titizlikte olan Volvo çekicileri tercih ediyoruz ve bu işbirliğimizden müşterilerimizin de son derece memnun olduğunu biliyoruz” dedi.

Volvo Kamyon adına söz alan Satış Müdürü Şafak Tuğut ise; “Ebam Uluslararası Nakliyat Volvo Kamyon’u tercih eden her iş ortağımız gibi markamızın değerlerine son derece bağlı bir vizyona sahip. Bu durum da Ebam ile olan işbirliğimizin olumlu yansımalarının tüm paydaşlarca takdir edilmesini sağlıyor. Volvo gibi kaliteli ve güvenilir bir markanın ürünlerini tercih eden Ebam Uluslararası Nakliyat ile ileriki dönemlerde de işbirliğimizin güçlenerek devam edeceğini umuyoruz” dedi.

Gerçekleşen teslimat töreninde ayrıca, Volvo Kamyon Bölge Satış Temsilcisi Erkan Ergene ve Ebam Nakliyat üst düzey yöneticileri de hazır bulundu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim