• BIST 9125.29
  • Altın 2324.279
  • Dolar 32.3653
  • Euro 34.9479
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Eclipse 550’ye FAA’dan üretim sertifikası

Eclipse 550’ye FAA’dan üretim sertifikası
Türk ortaklı dünyanın ilk “çok hafif jet”inin üreticisi Eclipse Aerospace, yeni modeli Eclipse 550 için Federal Havacılık İdaresi (FAA)’nden üretim sertifikası aldığını duyurarak çift motorlu yeni jetinin üretimi için düğmeye bastı.

Eclipse 550’ye FAA’dan Üretim Sertifikası

Türk ortaklı dünyanın ilk “çok hafif  jet”inin üreticisi Eclipse Aerospace, yeni modeli Eclipse 550 için Federal Havacılık İdaresi (FAA)’nden  üretim sertifikası aldığını duyurarak çift motorlu yeni jetinin üretimi için düğmeye bastı.

Eclipse’in Albuquerque merkezinde düzenlenen törende Federal Havacılık İdaresi’nin temsilcileri, üretim sertifikasını Eclipse Aerospace’nin Kıdemli Başkan Yardımcısı Cary Winter’e takdim etti.

Winter ‘Ful sertifikalı jetimiz, sertifikalı üretim sürecimiz ve kurulan tedarik zinciri ile yeni ürettiğimiz Eclipse 550 jetini tekrar tanıtarak daha iyi bir konuma getirebileceğiz. Almış olduğumuz FAA sertifikamız ile yüksek kaliteli üretim süreci sayesinde uçak teslimatlarımızı hızlandırarak müşterilerimizin gözünde daha güvenilir ve başarılı bir konuma geleceğiz.

Oldukça ağır şartlara sahip FAA üretim sertifikası onay süreci bir kuruluşun tüm üretim süreçlerinin değerlendirilmesi, kalite kontrolü ve üretim denetim sistemini içeriyor. FAA yetkilileri onay sürecinde birçok kez denetim yaparak tasarım verilerinin uyumunu titizlikle inceleyerek onay veriyorlar.

Almış olduğumuz bu sertifika, başta  mühendislik ve üretim bölümü olmak üzere tesislerimizde çalışan tüm arkadaşlarımızın gayretleri ile elde edilmiştir. Aynı zamanda kendini bu işe adamış olan tüm FAA ekibinin profesyonelliğini ve başarılarını da takdir etmekteyiz. Bu girişim sayesinde Elipse 550’nin ful sistem üretiminde en üst seviyeye gelmesini dört gözle bekliyoruz.’ dedi.

Yeni model çift motorlu Eclipse 550 jeti, kendini bu alanda kanıtlamış Eclipse 500 jetinden yola çıkılarak tasarlanmış olup, genel havacılık jetlerine göre yeni nesil sistemlerle üretilip müşterilere teslim edilecektir. Geliştirilmiş sistem; otomatik gaz kolları, sentetik görüş, gelişmiş görüş ve yedek uçuş yönetim sistemlerini içermektedir. Yeni Eclipse 550 jetininin ilk teslimlerinin 2013’ün ortalarında yapılması beklenmektedir.

Daha fazla bilgi için http://www.eahavacilik.com/ web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim