• BIST 9524.59
  • Altın 2489.438
  • Dolar 32.5583
  • Euro 34.6329
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Edelstaal Group, 2013'de % 17 büyüdü

Edelstaal Group, 2013'de % 17 büyüdü
Hollanda merkezli Edelstaal Group, 2013'te şirketlerinin ülkede ekonomik krize rağmen yüzde 17 büyüdüğünü açıkladı.

Zaman Hollanda'dan Basri Doğan'ın haberine göre, Hollanda Edelstaal Group’un Yönetim Kurulu üyeleri Aykut Torunoğulları ve Ertan Torunoğulları, Den Bosch Genel merkezinde projeleriyle ilgili olarak bilgiler verdiler.

KRİZDE ŞİRKETLER KÜÇÜLÜRKEN BİZ BÜYÜME GÖSTERDİK

Ertan Torunoğulları, Avrupa'da çok büyük krizin olmasına rağmen 2013 yılında Edelstaal Group'un diğer şirketlerin küçülmesinin aksine rağmen, yüzde 17 oranında bir büyüme gerçekleştirdiğini söyledi. Torunoğulları, "Bu şirketimizin istikrarlı büyüme göstermesinin bir belirtisidir. 2013 ocağından bu güne değin geçen bir yıl süre zarfında birçok projeleri gerçekleştirdi. Fethiye'de 5 yıldızlı birer otel Fethiye merkezinde butik bir otel, İzmit 200'den fazla daire ve yazlık villa yapıldı. Fethiye'de ayrı ayrı 170 villa ve apartmanlar yapılarak satıldı. Azerbaycan'da tencere imalatı adı altında bir şirket açtık ve son 4 aydır bu şirket çalışmalarını sürdürüyor" dedi.

33 YILLIK TECRÜBE

Edelstaal Group'un 1981 yılında kurulan bir aile şirketi olduğunu söyleyen Ertan Torunoğulları, "33 yıllık bir şirketiz. Avrupa'da bu gün bu süre zarfında uzun soluklu çalışmalar yapan bir aile şirketi bu anlamda yok. Biz Torunoğulları olarak her yıl büyüyerek yolumuza devam ediyoruz. Avrupa genelinde şirketimizde 1100'e yakın bayan arkadaşımız aktif çalışıyor. Türkiye'deki şirketler ile toplam bu rakam 3 bin kişiye iş istihdamı sağlıyoruz. Hedefimiz 2015 yılında bu rakamı 5 bin kişiye çıkarmak istiyoruz. Bu açıdan her yıl sonunda çalışan personellerimizi ödüllendirmek amacı ile bir yıl içinde en iyi performans gösteren 3 bayan çalışanımızı ödüllendirdik" diye konuştu.

HOLLANDA'YI KABULLENMEK ADINA SİYASİ KATILIM ÖNEMLİ

Edelstaal Group Yönetim Kurul Üyesi Ertan Torunoğulları, ticari hayatlarının yanında toplumsal konulara da ağırlık verdiklerini, özellikle 19 mart yerle seçimleri ve 22 mayıs AP seçimlerine katılımı teşvik ettiklerini söyledi. Torunğulları, "Hollanda'da sadece 260 bayan çalışıyor. Bunlar her akşam evlerde toplantı yapıyorlar. Her bir bayan 5 toplantı yapıyor. Ortalama 25 aile ile bire bir görüşme sürdürüyorlar. Bu açıdan çalışanlarımız ile siyasileri bu şirket toplantımızda buluşturarak seçimlere katılımı arttırmayı hedefledik. Çalışan personelimiz bu konuda duyarlı olduklarını gösterdiler. Umuyoruz ki 19 mart yerel seçimlerinde bu tür bilgilendirmeler ile katılımın aratacağını umuyoruz. Bununda bir vatandaşlık görevi ve yaşadığımız ülke Hollanda'yı kabullenmek amacında siyasi katılımı oldukça önemsiyoruz. Bir önceki seçimlerde sayının oldukça düşük oluşu gerçekten düşündürücü. Bu açıdan STK'lar ve camii derneklerine de büyük görevler düşüyor" şeklinde konuştu.

Program sonunda Edelstaal Group'un bir yıl içinde en iyi performansı gösteren çalışan kişilerinden Fatma Yaylalı, Fatma Arabacı ve Makbule Özer çeşitli hediyeler ile ödüllendirdiler.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim