• BIST 9084.03
  • Altın 2325.364
  • Dolar 32.3709
  • Euro 35.0299
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Efe Proje'nin tercihi Renault Trucks oldu

Efe Proje'nin tercihi Renault Trucks oldu
İmam Kayalıoğulları Otomotiv’den Efe Proje’ye 3 adet Renault Trucks Premium 460 Intrader teslimatı...

EFE PROJE TERCİHİNİ RENAULT TRUCKS’DAN YANA KULLANDI

İmam Kayalıoğulları Otomotiv’den Efe Proje’ye 3 adet Renault Trucks Premium 460 Intrader teslimatı...

Efe Proje Taşımacılık Şirketi, ağır taşımacılık, tente ve frigo olarak Irak ve çeşitli Türkmen ülkelerine yürüttüğü taşımacılık faaliyetlerinin yanı sıra Irak’ta Antreprolara sahip Mersin bölgesinin önde gelen nakliye ve lojistik firmalarındandır. 2011 yılı içindeki araç filosunun büyütme ve yenileme projesinin ilk adımını atan Efe Proje, yıl sonuna kadar araç alımı devam etmeyi planlamaktadır.

İmam Kayalıoğulları Otomotiv’in Adana Plaza’sında gerçekleştirilen teslimat törenine, Efe Proje’den İbrahim Yüncü, ve Mehmet Arar, İmamKayalıoğlu Otomotiv’den Satış Koordinatörü ve Adana Şube Müdürü M.İlker Erdal, ve Satış Temsilcisi Sinan Karaman katıldılar.

Teslimat töreninde Renault Trucks Premium araçların anahtarlarını teslim alan İbrahim Yüncü “ Önceki dönemlerde almış olduğumuz Renault Trucks araçların yakıt tüketim değerlerinin çok düşük olması, dayanıklılık ve servis hizmet kalitesi ve İmam Kayalıoğlu Otomotiv’in personelinin yakınlığı bizi tekrar Renault Trucks araçları tercih etmeye yönlendirdi. Ağır şartlarda çalışmamıza rağmen yakıttan dolayı kazanç sağladık, bu nedenlerden dolayı yolumuza Renault Trucks ile devam etme kararı aldık” dedi.

İmam Kayalıoğlu Otomotiv Satış Koordinatörü ve Adana Şube Müdürü M.İlker Erdal teslimat töreninde yaptığı konuşmada, “ Mersin bölgesinde faaliyet gösteren Efe Proje firmasının sahibi İbrahim Behram bölgemizde proje taşımacılığı yapan önder kuruluşlardandır. Firmamız bölgesinde kalitesi ile ayrıcalık yaratmaktadır. Bu yıl sonuna kadar alacakları 23 araç içinde ayrıca bizi tercih ettiklerinden dolayı mutluyuz, ruhsat sahibi ilgili firma olsa bile araçlar bizimidir zihniyetimizle satış sonrası hizmetlerimizle de iddialıyız” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim