• BIST 9079.97
  • Altın 2323.714
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.949
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Efsane Bakan Binali Yıldırım'ın ilk icraatı

Efsane Bakan Binali Yıldırım'ın ilk icraatı
Havacılık sektörüne yönelik hamleleri ile şimdiden ‘Efsane Bakan’ olarak anılan 61. dönem hükümetinin Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’in yeni dönemdeki ilk icraatı ne olacak?

BAKAN YILDIRIM’IN İLK İCRAATI NE OLACAK?

Havacılık sektörüne yönelik hamleleri ile şimdiden ‘Efsane Bakan’ olarak anılan 61. dönem hükümetinin Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’in yeni dönemdeki ilk icraatı ne olacak? İşte ayrıntılar...

Bir kez daha ulaştırmanın koltuğuna oturan Binali Yıldırım, havacılık sektörüne yönelik hizmetlerine bir yenisini daha ekliyor.

Yıllardır çeşitli siyasi ve bürokratik engeller gerekçe sunularak açılamayan Gökçeada Havaalanı, sivil uçuşlara açılıyor.

İlk uçuşa Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım da ekibiyle birlikte katılacak. Ulaştırma Bakanlığı koltuğunda 4’üncü dönemini yaşayacak olan Binali Yıldırım’ın 14 Temmuz Perşembe günü yapılacak ilk uçuşa bizzat katılacağı bildirildi.

İstanbul-Gökçeada seferleri Anadolujet ve Borajet’in ortak uçuşu olarak ATR 72-500 tipi uçaklarla gerçekleştirilecek.

Gökçeada Havaalanı’nın inşasına 15 yıl önce başlandı. Havaalanı ancak geçen yıl Ağustos ayında hizmete açılabildi. Bakan Binali Yıldırım, açılış sonrası Gökçeada’ya en kısa sürede uçuşların başlayacağı sözünü vermişti. Şu an için insani yardım amaçlı uçuşları ağırlayan havaalanına bazı şirketlerin küçük uçakları da iniş yapıyor. Ancak asıl hareket AnadoluJet’in uçuşlara başlamasıyla yaşanacak. Özellikle sörf turizmi açısından Gökçeada büyük önem kazanacak.

Kaynak: Airport Haber

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim