• BIST 9061.94
  • Altın 2300.267
  • Dolar 32.3186
  • Euro 35.0764
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Ege Endüstri, en büyükler arasında

Ege Endüstri, en büyükler arasında
Ege Endüstri, İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) açıkladığı “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” listesinde yer aldı.

Türk otomotiv yan sanayi sektörünün öncü üreticilerinden Ege Endüstri ve Ticaret A.Ş., İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) açıkladığı “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” listesine girdi. Otomotiv sektörünün lider kuruluşu Bayraktar Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Ege Endüstri, başarılı AR-GE yatırımları, yüksek üretim kapasitesi ve istikrarlı büyümesi ile sektördeki yerini kararlı bir şekilde güçlendiriyor.

Global ve Türk otomotiv üreticilerinin dingil, dingil komponentleri ve süspansiyon sistemleri tedarikçisi olan Ege Endüstri ve Tic. A.Ş. İstanbul Sanayi Odası’nın açıkladığı “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” listesinde yer aldı. 2011 verilerine göre hazırlanan listede Ege Bölgesi’ni temsil eden 61 firmadan biri olan Ege Endüstri, kârlı büyümesiyle listeye girdi. Ege Endüstri ve Ticaret A.Ş. 162,7 Milyon TL net satış (diğer gelirler hariç) miktarı ile genel sıralamada 493’üncü, özel sektör sıralamasında 480’inci oldu.

Geçen yıl AR-GE Merkezi belgesi alan Ege Endüstri ve Ticaret A.Ş. yaklaşık 10 yıldır araştırma ve geliştirme çalışmaları titizlikle sürdürüyor. Başta İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü olmak üzere bölge üniversiteleri ile üniversite-sanayi işbirliğine önem veren Ege Endüstri, yüksek mühendislerden oluşan uzman kadrosuyla çalışmalarına devam ediyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim