• BIST 9084.61
  • Altın 2325.575
  • Dolar 32.3788
  • Euro 35.0205
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Egeli ihracatçılar, Atlasjet ile uçacak

Egeli ihracatçılar, Atlasjet ile uçacak
Ege İhracatçı Birlikleri’nin, ‘Ege İhracatçı Birlikleri Ortak Satın Alma Projesi’ her geçen gün büyüyor.Projeye son olarak Atlasjet Havacılık AŞ de katıldı.

 

Egeli ihracatçılar, Atlasjet Havacılık AŞ’nin, sunmuş olduğu Jetiş Programı ile jetmil kazanıp, biriken millerini ödül bilete dönüştürebilecek. Daha önce de Garanti Bankası Egeli ihracatçılara özel kredi kartı çıkarmıştı.
 
Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Mustafa Türkmenoğlu, Ortak Satınalma Projesi’nin akaryakıt, sigorta, yurt içi ve yurt dışı kargo gönderileri ve internet hizmetleri veren tedarikçilerle 2011 yılı Haziran ayında başladığını söyledi. Sonraki süreçte Egeli ihracatçıların avantajlı yurt içi ve yurt dışı uçak bileti satın almalarını sağlayacak şekilde seyahat acentesi hizmeti veren bir firmayı ve İzmir’in seçkin restoranlarını projeye dahil ettiklerini kaydeden Türkmenoğlu, Atlasjet Havacılık AŞ ile EİB Ortak Satınalma Projesi’ne güçlü bir partneri dahil etmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.
 
Türkiye’nin 2023 yılında 500 milyar dolar ihracat hedefi olduğunu hatırlatan Türkmenoğlu, “Türk ihracatçısının büyük hedeflere ulaşması için daha rekabetçi bir ortamın hazırlanması gerekiyor. Daha rekabetçi bir zeminin oluşması için Ekonomi Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve ihracatçı birliklerine görevler düşüyor. Egeli ihracatçılarımızın daha rekabetçi olabilmeleri için projeler geliştirmeye devam edeceğiz. Projemiz Ege Bölgesi’nde geliştiğinde Türkiye genelinde 55 bin ihracatçımızı TİM çatısı altında bu projeye dahil etmeyi hedefliyoruz.” diye konuştu.
 
ATLASJET EGELİ İHRACATÇILARA NE AVANTAJLAR SUNUYOR?
 
Atlasjet’in 1.sınıf konfor 3. sınıf fiyatları ile İstanbul, İzmir, Antalya, Bodrum, Dalaman, Kıbrıs, Erbil, Süleymaniye, Tahran uçuşlarında; ücretsiz ikram, İzmir’de Manisa, Aydın, Kuşadası, Selçuk, Bornova, Antalya, Bodrum, Adana’dan ücretsiz servis ile ulaşım, Ekonomiplus’ta 20 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz on line check in, esnek rezervasyon kuralları ve mobil uygulamaları ile kolay bilet alımı gibi pek çok avantajı sunuyor. İhracatçılar Ekonomiplus’un yanında isterlerse Business class ayrıcalıkları ile de uçuşlarını gerçekleştirebilecek. İşadamları, tüm bu avantajların yanı sıra Atlasjet’in şirketlere özel uçuş programı Jetiş ile şirketlerini daha da karlı hale getirebilir. Jetiş kart, tüm şirket çalışanlarını yapacakları uçuşlardan tek bir kartta jetmil kazanmalarını sağlıyor. Böylece firma hesabında daha hızlı biriken miller, istenilen herhangi bir kişi için kullanılabiliyor.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim