• BIST 9705.99
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C

Ekol Ege'den yeni gümrük departmanı

Ekol Ege'den yeni gümrük departmanı
Ekol Lojistik, Ege Bölge’de kuruluşunun 10. yılında büyüyen hedeflerini ve iş hacmini karşılamak için gelişen kadrosuyla birlikte yeni gümrük departmanı ile hizmet vermeye başladı.

Ekol Ege, bundan böyle yeni gümrük departmanıyla da hizmet verecek…

Türk lojistik sektörünün dinamik ve yenilikçi çözümlere imza atarak sürekli gelişen firması Ekol Lojistik, Ege Bölge’de kuruluşunun 10. yılında büyüyen hedeflerini ve iş hacmini karşılamak için gelişen kadrosuyla birlikte yeni gümrük departmanı ile hizmet vermeye başladı.

Türk lojistik sektörünün dinamik ve yenilikçi çözümlere imza atarak sürekli gelişen firması Ekol Lojistik, Ege Bölge’de büyüyen hedeflerini ve iş hacmini karşılamak için gelişen kadrosuyla birlikte yeni gümrük departmanı ile de hizmet vermeye İstanbul, Ankara, Bursa, Adana, Denizli ve Mersin’deki lokasyonlarıyla tüm Türkiye’yi hizmet ağına alan Ekol; İzmir’de bulunan lokasyonuyla Ege Bölge hedeflerini de  genişletti. Büyüyen kadrosu, gelişen iş hacmi ve hedefleriyle yepyeni bir vizyona sahip olan Ekol Ege; kara taşımacılığı, hava taşımacılığı, deniz taşımacılığı, depo, soğuk hava depo hizmetlerinin yanı sıra gümrükleme hizmeti de verecek.

Manisa’dan Uşak’a, Antalya’ya kadar tüm Ege’yi ve çevre illeri kapsayan yapısıyla; 10 yıldır verdikleri hizmet çeşitliliğini de her geçen gün artırmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Ege Bölge Yöneticisi Koray Göynügür; konuyla ilgili olarak “Üç tarafı denizlerle çevrili olan ülkemiz jeopolitik konumu itibarıyla da, lojistik sektörü için önemli bir noktaya sahip. Ege Bölgesi’ndeki ihtiyaçlar doğrultusunda iş hacmimizdeki düzenlemelerle birlikte; kara taşımacılığı, deniz taşımacılığı, hava taşımacılığı ve depo hizmetlerimizin yanı sıra gümrükleme alanında da hizmet vermeye başladık” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim