• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Ekol İç Anadolu yeni ofisine taşındı

Ekol İç Anadolu yeni ofisine taşındı
Ekol Lojistik, İç Anadolu Bölge’de büyüyen hedeflerini ve iş hacmini karşılamak için gelişen kadrosuyla birlikte yeni ofisinde hizmet vermeye başlayacak.

Ekol İç Anadolu, bundan böyle yeni adresinde hizmet verecek…

Türk lojistik sektörünün dinamik ve yenilikçi çözümlere imza atarak sürekli gelişen firması Ekol Lojistik, İç Anadolu Bölge’de büyüyen hedeflerini ve iş hacmini karşılamak için gelişen kadrosuyla birlikte yeni ofisinde hizmet vermeye başlayacak.

Türk lojistik sektörünün dinamik ve yenilikçi çözümlere imza atarak sürekli gelişen firması Ekol Lojistik, İç Anadolu’da büyüyen hedeflerini ve iş hacmini karşılamak için gelişen kadrosuyla birlikte yeni ofisinde hizmet vermeye başlayacak. İstanbul, Ankara, Bursa, Adana, Denizli ve Mersin’deki lokasyonlarıyla tüm Türkiye’yi hizmet ağına alan Ekol; İç Anadolu Bölgesi’ndeki hedeflerini de genişletti. Büyüyen kadrosu, gelişen iş hacmi ve hedefleriyle yepyeni bir vizyona sahip olan Ekol İç Anadolu Bölge Müdürlüğü lokasyonu; bundan böyle VEGA STUDIOS Hilal Mahallesi Aleksander Dupcek Caddesi 674.sokak 3-A Blok 9. Kat Daire=45-46 06550 Çankaya-Ankara adresinde hizmet verecek. Yeni vizyonlarıyla müşteri memnuniyeti anlayışına da yepyeni bir bakış açısı getireceklerini ifade eden İç Anadolu Bölge Yöneticisi Hakan Karacabey; “İç Anadolu Bölgesinde yılından bugüne dek lojistik sektörüne ciddi bir dinamizm getirdik; bölgede rekabet ortamını destekledik,ürettiğimiz hizmetler ile müşterilerimizin algısında bir devrim yarattık.gelişen kadromuz,hizmet yelpazemiz ile yeni adresimizde bu rüzgarı daha güçlü bir şekilde estirmeye devam edeceğiz. 2011’de bölgedeki toplam gelirlerimizi 8 milyon Euro’ya yükseltmeyi ve bu şekilde yüzde 30 büyümeyi hedefliyoruz” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim