• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Ekol Lojistik düşüncenin liderlerini ağırladı

Ekol Lojistik düşüncenin liderlerini ağırladı
Ekol Lojistik, dünyanın en saygın üniversitelerinde görevli 30 bilim insanının katıldığı “Tedarik Zinciri Düşünce Liderleri Toplantısı”na sponsor oldu.

Ekol Lojistik, Bilkent Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Harvard, Stanford, MIT, Columbia gibi dünyanın en saygın üniversitelerinde görevli 30 bilim insanının katıldığı “Tedarik Zinciri Düşünce Liderleri Toplantısı”na sponsor oldu

Türkiye’nin ve Avrupa’nın önde gelen entegre lojistik şirketlerinden Ekol Lojistik, 15 yıldır düzenlenen “Tedarik Zinciri Düşünce Liderleri Toplantısı”nın sponsorluğunu üstlendi. Bu yıl İstanbul’da gerçekleştirilen toplantı, 6-8 Temmuz tarihleri arasında Hilton Otel’de, Bilkent Üniversitesi ev sahipliğinde yapıldı.

Tedarik Zinciri Düşünce Liderleri Toplantısı’nda, Harvard, Stanford, MIT, Columbia gibi dünyanın en başarılı üniversitelerinde görevli 30 bilim insanı bir araya geldi. Üniversite yetkililerinin yanı sıra, Eczacıbaşı, Avea, Limak Holding, Unilever ve Türk Telekom’un aralarında bulunduğu Türkiye’nin önemli şirketlerinin temsilcileri de konferansta yer aldı.

Dünya ekonomisine yön veren önderlerin katıldığı toplantıda, Bilkent Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu konuşmacı olarak yer aldı. Konferansta, gelecekteki üretim teknolojileri, fiyatlandırma yönetimi, yeni üniversite eğitimi ve telekomünikasyon sektöründeki değişimler konuşuldu. Ayrıca, Türkiye’nin bu yapı içindeki tedarik zincirini nasıl oluşturacağı konusu üzerinde de duruldu.

3 gün süren etkinlikte katılımcılar, İstanbul’un tarihi yerlerini de görme imkanı buldular. Tarihi Yarımada’yı gezen ve Feriye Lokantası’nda otantik Osmanlı mutfağını tadan katılımcılar, daha sonra RMK Marine Tersanesi’ni de ziyaret etti.

Ekol Lojistik CEO’su Tayfun Öktem konuyla ilgili olarak “Avrupa’nın önde gelen lojistik markalarından biri olma hedefimiz ve son dönemde Avrupa’dan aldığımız Eco Performance Ödülü ile paralel olarak sektörümüz adına böyle önemli ve ülkemiz adına gurur verici bir platformda yer almaktan dolayı çok mutluyuz” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim