• BIST 9079.97
  • Altın 2305.159
  • Dolar 32.3148
  • Euro 35.0942
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Ekol Lojistik ilk mezunlarını verdi

Ekol Lojistik ilk mezunlarını verdi
Ekol Lojistik’in girişimiyle Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu bünyesinde hayata geçirilen Lojistik Bölümü ilk mezunlarını verdi.

Üniversitelerle yürüttüğü ortak projeler ile adından sıkça söz ettiren sektörün öncü lojistik firması Ekol, Uludağ Üniversitesi ile yürüttüğü ortak çalışmanın sevincini yaşıyor.

Ekol Lojistik proje kapsamında üniversite ile birçok ortak faaliyet yürüttü. Bu kapsamda Ekol’ün girişimleriyle Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Lojistik Bölümü kuruldu. Bölüm dersleri, Ekol Lojistik Güney Marmara Yöneticisi Tülay Gül, tarafından verildi. 2013 - 2014 eğitim öğretim yılını tamamlayan bölüm, ilk mezunlarını verdi.

Lojistik Bölümü öğrencileri için 4 Haziran 2014 Çarşamba günü, üniversite bünyesinde yer alan ve yine Ekol tarafından yaptırılan Ekol Konferans Salonu’nda bir mezuniyet töreni düzenlendi. Törende konuşan Tülay Gül; “Ekol Lojistik olarak gençlere verdiğimiz destekle, geleceğe yatırım yaptığımızın bilincindeyiz. Onlar bizler için çok değerli. Lojistiği bilinçli olarak tercih etmiş doğru insanları, sektöre kazandırmada pay sahibi olmaktan gurur duyuyoruz. Yıl boyunca Uludağ Üniversitesi ile birçok başarılı proje yürüttük. Bizzat derslere girerek bir arada olma fırsatı yakaladığım sevgili arkadaşlar bugün mezun oldu.  Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamı diliyorum” dedi.

Halen Ekol Lojistik’te stajyer olan ve mezun olmasının ardından Ekol bünyesinde göreve başlayacak olan Gülçin Kurtağa, bölüm birincisi oldu. Dereceye giren ilk 3 öğrenciye Ekol Lojistik tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Ekol Lojistik, ayrıca Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nun tüm binalarının dış cephesinin boyatılmasına da destek oldu. Bu proje kapsamında Uludağ Üniversitesi'nde öğrenim gören ön lisans, lisans ve/veya lisansüstü öğrencilerine altı ay ile bir yıl arasında ortak işbirliği projelerinde görev alma imkânı sunuluyor.   Ekol, Uludağ Üniversitesi'nde okuyan öğrencilerden kriterlere uygun görülenlere burs desteği de sağlıyor. Ayrıca Ekol yetkilileri, firma tanıtımı ve öğrencilerin kariyer gelişimlerine destek olmak amacıyla Uludağ Üniversitesi'nde çeşitli zamanlarda seminer ve konferanslara katılıyor. Uludağ Üniversitesi'nin çeşitli bölümlerinde okuyan öğrenciler, Ekol Lojistik bünyesinde staj olanağı yakalıyor.

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim