• BIST 9454.03
  • Altın 2500.414
  • Dolar 32.5951
  • Euro 34.8132
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Ekol lojistik yatırımlarına devam ediyor

Ekol lojistik yatırımlarına devam ediyor
Hızlı büyüyen Türk lojistik şirketi Ekol, Hollanda’nın lojistik şirketlerinden KLG Europe’un Türkiye’deki şirketi KLG Lojistik Türkiye’yi bünyesine katarak yatırımlarına bir yenisini daha ekledi.
Hızlı büyüyen Türk lojistik şirketi Ekol, Hollanda’nın lojistik şirketlerinden KLG Europe’un Türkiye’deki şirketi KLG Lojistik Türkiye’yi bünyesine katarak yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Müşterilerine daha üstün kaliteli hizmetler sunmak için yatırımlarına ara vermeyen Ekol, bu satın alma ile Türkiye – Hollanda arası taşımalarını artık daha kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirecek.
 
Avrupa’nın en eski aile şirketi olarak yaklaşık 100 yıldır lojistik sektöründe faaliyet gösteren KLG Europe,  uluslararası operasyonlarıyla Batı Avrupa, Doğu Avrupa ve Çin’de kilit lokasyonlarda hizmet veriyor. Hollanda’nın yanı sıra Romanya, İngiltere, Çin ve Türkiye’de de şirketleri bulunan KLG Europe, Türkiye’deki yapılanmasını Ekol Lojistik’e devrediyor.
 
Konuya ilişkin konuşan Ekol Lojistik CEO’su Tayfun Öktem “ Avrupa’nın en eski ve önde gelen lojistik firmalarından biri olan KLG Europe’un Türkiye ayağını bünyemize katmış olmaktan gurur duyuyoruz. Bu yatırımımız Hollanda-Türkiye hattındaki hizmetlerimiz açısından son derece önem taşıyor. Müşterilerimize her zaman daha iyi ve daha kaliteli hizmet sunmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda Avrupa yatırımlarımıza devam ederek ticari köprülerimizi sağlamlaştırmaya devam edeceğiz” dedi.
 
KLG Europe’un CEO’su Sayın Kees Kuijken ayrıca şunları ifade etti; “Güçlü ortaklarla birlikte çalışmak, şirket stratejimiz ile mükemmel bir şekilde örtüşüyor ve EKOL ile yaptığımız bu yeni ittifak, hem Türkiye’de hem de Avrupa genelinde piyasadaki konumumuzu daha da geliştirmemizi sağlıyor. Var olan karayolu taşımacılığımıza ek olarak, Avrupa taşımacılık piyasasında intermodal konumumuzu daha da yerleşik kılmak niyetindeyiz.  Birkaç taşımacılık hattında kendi trenlerine ve çok büyük bir tır filosuna sahip olan EKOL, bu amaca mükemmel bir şekilde hizmet ediyor.”
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim