• BIST 9824.69
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C

Ekol, müşteri portföyünü genişletiyor

Ekol, müşteri portföyünü genişletiyor
Dünyanın en büyük spor perakendecisi Intersport, Almanya’nın iki kimya devi Evonik ve BASF’de Ekol Lojistik ile çalışmayı tercih etti.

Ekol, tüm sektörlerde müşteri portföyünü genişletmeye devam ediyor...

Dünyanın en büyük spor perakendecisi Intersport, Almanya’nın iki kimya devi Evonik ve BASF’de Ekol Lojistik ile çalışmayı tercih etti.

Dünyaca ünlü birçok markayı müşterileri arasına ekleyerek; 2011 yılında hızlı bir büyüme kaydeden Ekol, perakendeden kimyaya kadar birçok farklı sektörde hız kaybetmeden müşteri portföyünü genişletmeye devam ediyor.

1968 yılında kurulan, bugün 37 ülkede 5.500'den fazla mağazası ile müşterilerine en kaliteli markaları uygun fiyatlarla sunan dünyanın en büyük spor perakendecisi Intersport, 2005 yılından beri faaliyetlerini sürdürdüğü Türkiye’de gerçekleştireceği depolama ve dağıtım operasyonları için Ekol’ü tercih etti.

Almanya’nın kimya sektöründe lider firmalarından Alman Evonik, uluslararası taşıma operasyonlarını gerçekleştirmek üzere Ekol’ü seçti. 1 Temmuz 2011 tarihinden itibaren başlayan projeyle; Evonik’in uluslararası taşıma operasyonlarını Ekol gerçekleştirecek.

İnşaat sektörünün lider hammadde sağlayıcısı, kimya sektörünün öncü kurumlarından BASF’ın Belçika-Türkiye arası karayolu taşımacılık operasyonlarını 2010 yılında yaptığı anlaşmayla üstlenen Ekol, yeni anlaşmayla artık Almanya taşımalarını da üstlenecek.

2011 yılının ilk yarısında Morhipo, Monoprix, Tchibo, Intersport ve Evonik gibi önemli markaları müşteri portföylerine eklemekten çok mutlu olduklarını ifade eden Ekol Lojistik Genel Müdürü Umur Özkal; “Müşteri portföyümüzü genişletiyor olmamız ve şirketlerin bizi çözüm ortağı olarak tercih etmesi gurur verici. Bu anlamda daimi müşteri memnuniyeti için çalışma azmimiz artarak devam edecektir” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim