• BIST 9645.02
  • Altın 2412.522
  • Dolar 32.5925
  • Euro 34.8086
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Ekol "SATILIYOR" haberi yalanlandı

Ekol "SATILIYOR" haberi yalanlandı
Ekol Lojistik, "Danimarka merkezli lojistik firması DSV’nin, Borusan Lojistik ve Ekol Lojistik’i almak için masaya oturdu" haberini yalanladı.

Ekol Lojistik "SATILIYOR" haberi yalanlandı

Ekol Lojistik, "Danimarka merkezli lojistik firması DSV’nin, Borusan Lojistik ve Ekol Lojistik’i almak için masaya oturdu" haberini yalanladı.

 Ekol Lojistik'ten yapılan haberde, 10 Ekim 2013 tarihinde Star Gazetesi'nde yayınlanan “Lojistik Sektörünün İki Devi Danimarkalı DSV ile Aynı Masada” başlıklı haberin gerçeği yansıtmadığı kaydedildi.

EKOL LOJİSTİK’TEN YAPILAN AÇIKLAMA AYNEN ŞÖYLE;

"10 Ekim 2013 tarihli Star Gazetesi ve haber.stargazete.com/ekonomi internet sayfasında “Lojistik Sektörünün İki Devi Danimarkalı DSV ile Aynı Masada” başlıklı haberde; Ekol Lojistik’in yarısının DSV’ye satışı için söz konusu firma ile görüşmeler yaptığı, Arap yatırımcıların memnuniyetsizliği sebebiyle Ekol Lojistik ile olan ortaklıktan çekilme kararı aldıkları ve Ekol Lojistik yönetiminin DSV satın alım teklifine sıcak baktığı belirtilmiştir. Yayımlanan haber hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyunu doğru bilgilendirmek amacıyla Ekol Lojistik A.Ş. tarafından bu açıklamayı yapmak uygun görülmüştür.

Ekol Lojistik A.Ş.’nin DSV firmasına satışı haberi, kesinlikle doğru değildir. DSV ile bu hususta hiçbir görüşme yapılmamıştır. Ayrıca Arap yatırımcıların memnuniyetsizliği sebebiyle Ekol Lojistik ile olan ortaklıktan çekilme kararı aldıkları ve Ekol Lojistik yönetiminin DSV satın alım teklifine sıcak baktığı ifadeleri kesinlikle doğru değildir. Ekol Lojistik A.Ş. ne adı geçen şirket ile ne de herhangi başka bir firma ile satış konusunda hiçbir görüşmede bulunmamıştır.

Bu yazının Ekol Lojistik’e doğan cevap hakkı kapsamında; bütünüyle ve yukarıda sözü geçen tarihteki yazıyla aynı büyüklükte ve aynı sayfalarda yer almasını rica ederiz.

Saygılarımızla,

EKOL LOJİSTİK A.Ş."

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim