• BIST 9142.4
  • Altın 2325.069
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9782
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Ekrem Özcan, sektöre donüş yaptı

Ekrem Özcan, sektöre donüş yaptı
Uzun yıllar otobüs üretim sektöründe yolcu taşımacılığına yönelik birçok projeye imza atan Ekrem Özcan, Kamil Koç Otobüsleri A.Ş.’nin Pazarlama ve Online Satış Direktörlüğü görevine getirildi.
Uzun yıllar otobüs üretim sektöründe yolcu taşımacılığına yönelik birçok projeye imza atan ve akabinde de Türkiye’nin iletişim devi Turkcell de başarılı çalışmalar yürüten Ekrem Özcan, Kamil Koç Otobüsleri A.Ş.’nin Pazarlama ve Online Satış Direktörlüğü görevine getirildi. Özcan, yeni görevine 19 Ağustos 2013 tarihi itibariyle başladı. 
 
Lise öğrenimini Trabzon Fen Lisesi’nde; liseden ‘Örnek Öğrenci, Örnek İnsan’ ödülü alarak mezun olan Ekrem Özcan, Üniversite Öğrenci Yerleştirme Sınavında (ÖYS) ilk 500’e girerek ODTÜ Endüstri Mühendisliği bölümüne yerleşti. ÖYS derecesi ile 4 sene boyunca Hacı Ömer Sabancı bursunu almaya hak kazandı. 
 
ODTÜ şeref listesine de girerek Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Özcan; iş hayatına Ankara Aselsan A.Ş.’de Üretim Planlama bölümünde başladı. Dört yıl bu görevi yürüttükten sonra Sabancı Holding bünyesindeki Temsa Global A.Ş.’ye geçerek üretim planlama ve lojistik bölümünde görev aldı. Temsa Global’in Mısır’da kurduğu Temsa-Egypt şirketine Lojistik kapsamında Genel Müdür Danışmanı olarak da hizmet verdikten sonra, Temsa Otobüs Pazarlama bölümüne geçti ve 5 yıl burada görevini başarı ile yürüterek sektörde Kaptanlar Kulübü başta olmak üzere birçok projeye imza attı. Eylül 2011 yılında Turkcell bünyesine katılan Özcan, burada da otomotiv sektörü ile yolcu ve yük taşımacılık sektörüne yönelik iletişim ve teknolojik projeleri hayata geçirdi. Kamil Koç Otobüsleri A.Ş.’den gelen teklife sıcak bakan Ekrem Özcan, Pazarlama ve Online Satış Direktörü olarak çok sevdiği otobüs sektörüne de dönüş yaptı. 
 
‘İşin Aslı’ ve ‘Türkiye Otobüs İşletmeciliği’ adı altında iki kitabı yayımlanan Ekrem Özcan; 2004 yılında, memleketi Kütahya’nın gelişimine ve tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla, Kütahya Gençlik Kulübü’nün (www.kugek.org) kurulmasına öncülük etmiş ve 2004 yılından itibaren de kulübün kurucu genel başkanlığı görevini yapmaktadır.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim