• BIST 9524.59
  • Altın 2496.992
  • Dolar 32.5951
  • Euro 34.7865
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Elazığlı gurbetçilere büyük kolaylık

Elazığlı gurbetçilere büyük kolaylık
Sunexpress'in kış tarifesi kapsamında Elazığ – Almanya direkt uçak seferlerine başlaması gurbetçileri sevindirdi.

Elazığlı gurbetçilere büyük kolaylık

Türk Hava Yolları (THY) ile Lufthansa'nın ortak kuruluşu Sunexpress'in kış tarifesi kapsamında Elazığ – Almanya direkt uçak seferlerine başlaması gurbetçileri sevindirdi. Sunexpress'in şirket yöneticilerine teşekkür etti. Özellikle Düsseldorf havaalanına yakın olan Hollanda ve Belçika'daki gurbetçiler Doğu Anadolu illerine rahatlıkla uçabilecek.

Uçuşlar hakkında açıklama yapan Avrupa Elazığlılar Derneği (AED) Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Öner, Sunexpress'in Elazığlıların yanı sıra yurtdışında yaşayan Bingöl, Tunceli ve Diyarbakırlı vatandaşlar için büyük kolaylık sağladığını belirtti. Öner, "Bu uçuşlarla gurbetçiler Almanya'dan Doğu illerine Elazığ Havaalanı üzerinden zahmetsiz ve kısa sürede sevdiklerine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorlar. Doğu illerinin ekonomi ve turizm sektörünün canlanması için Avrupa'dan direk uçuşlar çok önem arz ediyor. Sunexpress hava yolları yöneticilerine canı gönülden teşekkür ederiz." açıklamasını yaptı.

Sunexpress'in Almanya'nın Düsseldorf ve Frankfurt şehirlerinden Elazığ'a yapacağı direk uçuşlarla Elazığ'ın yanı sıra çevre illerinden Bingöl, Tunceli, Diyarbakır ve Malatyalı vatandaşlarında yararlanacağını belirten Öner, Elazığ ve çevresindeki 4 ilin yurtdışında yaşayan 500 binden fazla vatandaşı olduğunu ve Sunexpress'in Almanya-Eazığ uçuşlarının uçak firmasına büyük kazançlar sağlayacağını sözlerine ekledi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim