• BIST 9555.63
  • Altın 2477.844
  • Dolar 32.4796
  • Euro 34.5839
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C

Elektrikli Kia Soul geliyor

Elektrikli Kia Soul geliyor
Kia, çevre dostu politikalarıyla Interbrand 2014 Best Global Green Brands sıralamasında yüselişini sürdürdü. Marka globalde önümüzdeki aylarda elektrikli Soul modelini satışa çıkaracak.

Uluslararası marka yönetim danışmanlığı Interbrand 2014 Best Global Green Brands sıralamasında 50 uluslararası marka arasında 35’inci olan Kia Motors, çevre dostu küresel otomotiv markaları arasında yükselişini sürdürüyor. Marka, ilk 50’ye giren 10 otomotiv markasından biri olmanın yanı sıra, 2012 yılında 87’inci ardından 2013’de 37’inci olarak Interbrand’s Best Global Green Brands sıralamasında yerini almıştı. 

Kia’nın yükselişinin ardında, üretimini yaptığı “çevreci” araçların sayesinde elde ettiği sürdürülebilir büyümenin etkisi büyük. Bu “çevreci” araçların en önemlisi ise 2014 şubat ayında Chicago Otomobil Fuarı’nda ilk kez görücüye çıkan ve önümüzdeki günlerde satışa sunulacak olan markanınilk %100 elektrikli aracı Soul EV. Ayrıca üretimine daha önce başlanmış olan Optima Hybrid ve Cadenza Hybrid de markanın önemli çevreci yatırımları arasında yer alıyor. 
Kia geçtiğimiz ay Amerika Birleşik Devletleri ’nin en çok otomobil satan 8 markası arasında Union of Concerned Scientists (UCS) tarafından yapılan değerlendirmede Amerika Birleşik Devletleri’nin en “çevreci” otomobil üreticisi olarak birinciliği elde etti.Marka, 2012’de en gelişmiş çevreci teknolojileri “EcoDynamics” adı altında tüm modellerinde sunmaya başladı. Bu sayede tüm Kia ürünleri küresel emisyon düzenlemelerine uyumlu, yakıt ekonomisi konusunda öncü değerlere sahip çevreci araçlar olarak öne çıktılar.

http://www.ulastirma.com.tr/

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim