• BIST 9645.02
  • Altın 2405.728
  • Dolar 32.594
  • Euro 34.7796
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Emektar Paşalimanı römorkörü, bağlı bulunduğu iskelede battı

Emektar Paşalimanı römorkörü, bağlı bulunduğu iskelede battı
Türkiye Denizcilik İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürlüğü mülkiyetinde bulunan 108 GRT'luk Paşalimanı Römorkörü, Haliç Camialtı Tersanesi rıhtımında bağlıyken bilinmeyen bir sebepten dolayı battı.

Türkiye Denizcilik İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürlüğü (TDİ A.Ş) mülkiyetinde bulunan ve 1961 yılında Almanya'nın Kremer Werft Tersanesi'nde inşa edilen 108 GRT'luk Paşalimanı Römorkörü Haliç'te bağlı bulunduğu Camialtı Tersanesi rıhtımında bilinmeyen bir sebepten dolayı battı.

Deniz Haber Ajansı'nın aldığı bilgiye göre, geçen hafta sonu Camialtı Tersanesi rıhtımında bağlı bulunan TDİ A.Ş Genel Müdürlüğü'ne ait PAŞALİMANI isimli römorkör, bilinmeyen bir sebepten dolayı battığı ortaya çıktı.

Deniz Haber Ajansı muhabirlerinin, Paşalimanı Römorkörü'nün battığı bölgede yaptığı incelemede, batık römorkörün etrafına yakıt sızıntısını engellemek için bariyer çekildiği ancak başka bir çalışma yapılmadığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre Türkiye Denizcilik İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nün Şubat ayında satışa çıkardığı ancak hafta sonu Haliç'te rıhtımda bağlı iken batan Paşalimanı Römorkörünü, yerinde sökmek için çalışmalara yaptığı kaydedildi.

MUHABİRİMİZ ONUR KAPLAN GÖZALTINA ALINDI

Paşalimanı Römorkörü'nün Haliç'te batması ile ilgili Deniz Haber Ajansı'na gelen bir ihbar üzerine haberin teyidi ve araştırılması için batık römorkörün bulunduğu bölgeye giden Deniz Haber Ajansı muhabiri Onur Kaplan, resim çekimi yaparken deniz polisi tarafından gözaltına alındı.

Batık römorkörün resimlerini çeken Deniz Haber Ajansı muhabiri Onur Kaplan'a, Deniz Polisi tarafından çektiği resimleri silmesini istemesine rağmen muhabirimiz deniz polisinin bu isteğini reddederek, gözaltı işleminin kanunsuz olduğunu beyanında bulunduğu belirtildi.

Deniz Haber Ajansı avukatlarının hukuksuz şekilde yapılan gözaltı işlemi ile ilgili girişimlerde bulunduğu saatlerde, gözatında bulunan muhabirimiz deniz polisi tarafından hiç bir tutanak tutulmadan serbest bırakıldı.

http://www.ulastirma.com.tr/

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim