• BIST 9782.89
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C

Emirates A380 Hong Kong uçuşuna başladı

Emirates A380 Hong Kong uçuşuna başladı
Emirates, süper jumbo uçağı A380 ile Hong Kong seferlerine başladı. Bangkok aktarmalı Hong Kong- Dubai uçuşlarında hizmet verecek olan A380 uçuşlarının startı verildi.

EMİRATES A380 HONG KONG UÇUŞLARINA BAŞLADI

Emirates, süper jumbo uçağı A380 ile Hong Kong seferlerine başladı. Bangkok aktarmalı Hong Kong- Dubai uçuşlarında hizmet verecek olan A380 uçuşlarının startı verildi. Hong Kong, Emirates’in gökyüzünün en çevreci teknolojisiyle donatılan uçağı A380 uçağı ile sefer gerçekleştirdiği 11. nokta.

Çin’in yanı sıra gelişen önemli ticari merkez Hong Kong’a 517 yolcu kapasiteli çift katlı A380 uçağı ile gerçekleştirilerek uçuşların bu rotada özellikle Business ve First Class’a giderek artan talebi karşılamakta yardımcı olacağı düşünülüyor.

Emirates’in lüks A380 uçağının First Class kabini Timeless Spa’nın ürünleri ile donatılmış iki adet duş spa ile dikkat çekiyor. Bunun yanı sıra First ve Business Class yolcuların vakitlerini geçirebilecekleri kabin içi lounge’da birbirinden lezzetli sıcak-soğuk kanepeler ve içecekler servis ediliyor.

First Class’ta seyahat eden yolcuları tamamiyle geriye yatabilir masaj ekipmanlarıyla donatılmış özel süitler beklerken, Business Class yolcuları ise yeni jenerasyon tamamen geriye yatabilen koltuklar ağırlıyor. Uçağın ana güvertesinde seyahat eden ekonomi sınıfı yolcuların koltukları ise 84 cm.’e kadar diz mesafesi sağlayabiliyor.

Emirates Havayolu İstanbul’dan Hong Kong’a Dubai bağlantılı seferler düzenliyor. Emirates ile Hong Kong’a gidiş dönüş Ekonomi sınıfı 599 Euro, Business Class 1833 Euro, First Class fiyatı ise 3622 Euro. Belirtilen fiyatlara tüm vergiler ve harçlar dahildir.

Dünyanın en büyük A380 kullanıcısı Emirates Dubai’den Paris’e, Cidde, Seul, Bangkok, Sidney, Auckland, Pekin ve Manchester’a her gün, Londra Heathrow’a günde iki kere ve Toronto’ya da haftada üç kere sefer gerçekleştiriyor. 31 Ekim itibariyle ise A380 Dubai ve JFK arasında uçuşlarına tekrar başlayarak, çok beklenen New York dönüşünü gerçekleştirecek.

Emirates Havayolu, İstanbul – Dubai arasında, genellikle uzun menzilli uçuşlarda tercih edilen, üstün teknolojiye sahip ve geniş gövdeli Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor. Ortalama filo yaşı 5 yıl olan Emirates, 150 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip. Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates, İstanbul’dan gerçekleştirdiği 11 uçuş ile yolcularını 60’ın üzerinde ülkede 100’ü aşkın noktaya taşıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim