• BIST 9090.66
  • Altın 2324.412
  • Dolar 32.3684
  • Euro 34.9498
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Emirates anlaşmayla vites yükseltiyor

Emirates anlaşmayla vites yükseltiyor
Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates ve Formula One grubu, yakında başlayacak 2013 sezonundan itibaren Emirates’in Formula 1’in Küresel Ortağı olacağı beş yıllık bir anlaşma yaptıklarını açıkladı.

 

Duyuru Emirates Havayolu ve Grubu Başkanı ve CEO’su Şeyh Ahmed bin Said El Maktum ve Formula One grubu CEO’su Bernie Ecclestone tarafından yapıldı. 
 
Emirates, 2013 FIA Formula 1 Dünya Şampiyonası takviminde yer alan ve Avrupa, Asya, Avustralasya, Kuzey Amerika ve Güney Amerika’da gerçekleştirilecek 15 yarışta marka olarak güçlü bir varlık gösterecek. Malezya Grand Prix’si (22-24 Mart 2013) ile başlayacak marka çalışması ile özel Fly Emirates reklamları İngiltere’deki Silverstone, İtalya’daki Monza ve Brezilya’nın Sao Paolo kentindeki Interlagos pisti gibi tarihi pistlerde yer alacak. 
 
Şeyh Ahmed bin Said El Maktum, “Bu, dünyanın önde gelen iki markasını bir araya getirmek için heyecan verici bir fırsat. Formula One’ın tutkusu, en ileri teknoloji standartları ve dünya çapındaki ünü, Emirates’in vizyonu ve kararlılığıyla birleşecek. Emirates uzun yıllardır dünya çapında spor ortaklıklarında ön saflarda yer alıyor. Formula One grubuyla yapılan bu küresel ortaklık anlaşmasıyla birlikte, sponsorluk portföyümüzü genişletmeye devam ediyor ve bunun sporseverler tarafından takdirle karşılanacağına inanıyoruz. Formula One ile yaptığımız ortaklık öncesinde spor alanında gerçekleştirdiğimiz, Arsenal Futbol Kulübü ile yeniden imzaladığımız uzun süreli sponsorluk anlaşması, 2014 İngiliz Milletler Topluluğu Oyunları sponsorluğu ve ATP Dünya Turu turnuvasının Resmi Havayolu olma anlaşması gibi ortaklıkları duyurmuştuk” diyor. 
 
Formula 1 Küresel Ortaklık anlaşması uyarınca, marka reklamları pistlerdeki köprülerde ve ilgili yer tabelalarında yer alacak ve Emirates dünyaca ünlü Formula 1 Paddock Club alanını dilediği gibi kullanabilecek. 
 
Formula One grubu CEO’su Bernie Ecclestone şöyle dedi: “Emirates’in çok iyi bir uluslararası ünü var; böylesine prestijli bir şirketin Formula One’ın küresel ortağı olmasından büyük mutluluk duyuyorum. Uçuşlarda Formula 1 yarışlarını canlı olarak seyretmek Emirates müşterileri için çok özel bir deneyim olacak ve Emirates markasının Formula 1 takvimindeki pek çok yarışta yer alacak olması havayolu şirketinin hırslı genişleme planlarına önemli bir destek sağlayacak. Öncelikli pazarlarımızın ciddi oranda örtüşmesi sayesinde bu önemli ortaklığı uzun yıllar başarıyla sürdüreceğimize inanıyorum.” 
 
Emirates’in 128 destinasyondan oluşan uçuş ağı, 22-24 Mart’ta Kuala Lumpur’da başlayıp 22-24 Kasım’da Sao Paulo’da sona erecek 2013 sezonunda motor yarışları tutkunlarının tüm Formula 1 lokasyonlarına erişimine olanak tanıyor. 
 
emirates1.20130205174217.jpg
 
emirates2.jpg
 
emirates3.jpg
 
emirates4.jpg
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim