• BIST 9079.97
  • Altın 2322.425
  • Dolar 32.3226
  • Euro 34.9404
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Emirates, Bali’ye günlük uçuşlarını başlattı

Emirates, Bali’ye günlük uçuşlarını başlattı
Emirates Havayolu, Endonezya’nın popüler adası Bali’ye günlük uçuşlarını başlattı. Emirates, 13 Temmuz 2015 tarihine kadar satışa sunulan biletlerle 28 Eylül-10 Aralık tarihleri arasındaki döneme özel 729 Dolar’dan başlayan avantajlı fiyatlar sunuyor.


Emirates Havayolu, Uzak Doğu bölgesinden Bali adasını uçuşları ile 146’ıncı küresel destinasyonu olarak ağına ekledi. Dubai ve Bali arasındaki kesintisiz hizmet iki sınıf konfigürasyonunda Boeing 777-300ER uçaklarıyla gerçekleştiriliyor.

Emirates SkyCargo, Dubai ve Bali arasındaki yeni seferi ile ada turizminin yanı sıra SkyCargo küresel ağında olan işletmeler için de haftada 294 bin ton kargo kapasitesi ile yeni fırsatlar da sunuyor. Bu sayede Bali’den Avrupa'ya deniz ürünleri (ton balığı ve diğer taze balıklar), ev eşyası, deri ve el sanatları ürünleri ağırlıklı olarak taşınabilecek. Bu ulaşım imkanı ile Bali ile birlikte bölgede Surabaya ve Balikpapan’ın yanı sıra diğer toplama bölgelerine de ev eşyaları, kişisel eşyalar, ilaç ve otomotiv yedek parça ürünleri ihraç edilmesinin önü açılacak.

Emirates Doğu Ticari Operasyonlar Kıdemli Başkan Yardımcısı, Barry Brown konuyla ilgili yaptığı açıklamada: "Bali, Emirates için önemli bir pazar. Tüm ağımızda, özellikle de tatil segmentinde Bali'ye büyük bir ilgi var. Bu nedenle Bali'deki yolcuları Dubai'ye ve Dubai'den tek bir rahat aktarma ile Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Amerika Kıtası'ndaki 80'i aşkın destinasyona bağlayan bu günlük Emirates seferini gerçekleştirmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Emirates’in Dubai üzerinden bu yeni günlük direkt uçuşları ile 2014 yılında 3,7 milyon’dan fazla yabancı turist ağırlayan  Bali’nin turizmine katkı sağlaması devam edecek ”dedi.

Bu uçuşlarda yolcular tüm kabin sınıflarında havayolunun ödüllü uçak içi eğlence sistemi ice aracığıyla 2.000’den fazla eğlence kanalına erişebiliyor.

Emirates uçuşlarının tamamında Economy Class yolcuları 30 kilo ve Business Class yolcuları ise 40 kilo olmak üzere bagaj haklarına sahip bulunuyor.

Endonezya seferlerine Singapur ve Kolombo üzerinden haftada üç kez olmak üzere 1992'de başlayan Emirates,  Mart 2013'ten  beri  ise Cakarta'dan Dubai'ye Boeing 777 ile günde 3 direkt uçuş gerçekleştiriyor.

bali-1.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim